Спряха камионите по пътя Гоце Делчев-Катунци

По пътя Гоце Делчев – Катунци движението на товарни автомобили над 12 тона и такива с ремаркета и полуремаркета е ограничено., това съобщиха от ОД на МВР Благоевград. Мярката е заради лошите метеорологични условия, уточняват от полицията.

Oграничено е движението и в прохода Предел за товарни автомобили над 12 тона. Причината за ограничението е снегонавяване и почистване на пътните участъци.

През изминалата нощ не е имало регистрирани тежки пътни инциденти. Ограничено е и движението за МПС над 10 т. по път IІI-198 Гоце Делчев – Катунци също поради снегопочистване. Временно не се осъществява преминаване от МПС над 12 тона по третокласен път-108 АМ Струма – село Рибник, поради аварийни ремонтни дейности.

Повишена е опасността от падащи камъни в района на Кресненско дефиле. Не е имало сигнали ѝ за паднали камъни, които да са затруднявали трафика по републиканската пътна мрежа. Пътните настилки са мокри, на по-високите и усойни места заледени. На някои места тази сутрин видимостта може да бъде намалена.

От КАТ – Благоевград отправят предупреждават водачите на моторни превозни средства шофьорите да се движат със съобразена скорост, да карат внимателно и да спазват правилата за движение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене