Хороскоп за 24 януари

ОВЕН
Мнозина от Овните днес са отдадени на размисъл. Професионалният ден се ограничава с много работа, която изцяло ще ви погълне. Важно е да се справите, защото от това зависи и финансовото ви удовлетворение.

ТЕЛЕЦ
В четвъртък е добре Телците да не споделят плановете си за деня, запазете в тайна намеренията си за действия. Търпението и вярната интуиция ще бъдат ключът към интересуващите ви въпроси. В службата ще се сблъскате с доста неприятни ситуации – съсредоточете вниманието си към ангажиментите.

БЛИЗНАЦИ
Тежък е четвъртък за Близнаците. Неприятностите се изсипват направо от “нищото”, тъй че бъдете предпазливи и нащрек. Дамите Близнаци може доста да се разочароват и огорчат от нечие поведение в службата. Преглътнете обидата, всякакви разяснения и обяснения ще бъдат безрезултатни.

РАК
Хубав ден за Раците, въпреки че е налице психическа затормозеност на тема финанси. Внимавайте с роднините, могат да ви засегнат и да ви причинят допълнително безпокойство. Напрегнати сте, но ще имате приятен служебен ден и мнозина могат да разчитат на паричен сюрприз.

ЛЪВ
Налице са днес парични притеснения и вътрешни безпокойства, но вероятно неочаквано за вас някой по служебна линия ще ви подкрепи и по този начин ще разрешите проблемите си. Съобразете се с жена в дома си. Успешен четвъртък при партнирането в бизнеса.

ДЕВА
Четвъртък е трудов ден и мнозина от вас ще бъдат затрупани с работа и ангажименти. Денят не е подходящ за разрешаване на парични въпроси, свързани с административни инстанции. Отложете тези занимания, няма да имате успех. Ще отсъства бизнес реализация и трудности.

ВЕЗНИ
Затрупани сте със служебни проблеми, каквото и да се опитвате да постигнете днес, няма да имате успех и дори може само да си навредите. Не се напрягайте, а отложете при възможност някои от ангажиментите. Роднини днес ще ви предложат помощта си, приемете я, необходима ви е.

СКОРПИОН
Труден четвъртък, особено за жените от Скорпион. Има преумора и психическо напрежение, които пречат за реализация, а и вие самите едва ли ще имате желание за действия. Активизирайте се, бихте имали добри резултати. Занимаващите се с бизнес да залагат повече на партнирането, то е доста плодоносно.

СТРЕЛЕЦ
Хубав ден за Стрелците с финансови сюрпризи. Много ярка е изявата на дамите в професионален аспект, нарастват възможностите и авторитетът ви. Предупрежденията са относно колегите ви, избягвайте разговори за проектите и идеите си. Налице е напрежение на парична основа с роднините.

КОЗИРОГ
Козирозите днес са изправени пред изпитателен служебен ден. Неприятностите са значителни, а и здравето ви е застрашено. Пазете се и от злополуки. В друг аспект проблемите ви на работното място са следствие от измяна или заговор срещу вас с цел напускане на поста.

ВОДОЛЕЙ
Четвъртък е неприятен ден за Водолеите. Доста трудности изникват на пътя ви, а по финансови въпроси усилията ви ще бъдат безполезни. Отложете справянето с този вид задачи и насочете вниманието си към контактите. За служебните си ангажименти е добре да работите в съюз с някого.

РИБИ
Рибите са затруднени в четвъртък поради преумора и психическа обремененост, затова е добре да се възползвате от нечия подкрепа. Тя няма да ви липсва в лицето на шеф. Обединете действията си с някого за справяне с важни дела. В службата ще обсъждате неясни обстоятелства. Днес е по-важно да се съобразявате с обстановката около вас и да не влизате в пререкания с колеги. Не са изключени трудности в преследването на придобивки. Не насилвайте нещата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене