ПГ по МСС „Пейо К. Яворов“, гр. Гоце Делчев организира благотворителна инициатива

От днес, 22.01.2019г. до края на февруари ПГ по МСС „Пейо К. Яворов“, гр. Гоце Делчев, организира поредната благотворителна инициатива под надслов – „Дари книга, дари надежда“. Книгите ще бъдат дарени на НЧ „Христо Ботев“ – 1919г., с. Скребатно. Желаещите да дарят книга могат да го направят на адрес – ул. „Симеон Радев“, № 6, тел.: 0751/60461.

От следващата учебна година всеки новоприет ученик ще получи личен лаптоп, тъй като ПГ по МСС „Пейо К. Яворов“ вече е заделила необходимите средства от бюджета на училището, и е първата професионална гимназия в Българя, в която се реализира електронната платформа – „Електронно училище“, организирана от ЦМДТ „Амалипе“, към който членуват около 350 училища от цялата страна.

Гимназията за пореден път излиза с нови и нетрадиционни специалности за учебната 2019 – 2020 година. Една от новите специалности е „Ветеринарен техник“, направление „Ветеринарна медицина“, за която вече са оборудвани – нов кабинет по Анатомия и физиология и ветеринарна клиника.

На 10-ти май тази година гимназията ще отбележи своя 60-годишен юбилей по нетрадиционен начин. Очакват се много гости и грандиозна програма.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене