Красивите млади майки на Долно Осеново празнуваха Бабинден

13 млади майки от село Долно Осеново, щастливи от раждането на рожба през 2018 година, празнуваха Бабинден. Младите майки от симитлийското село, със завидна хубост, облечени в прекрасни тоалети, заразяваха с настроението, което имаха на празника.

„Честит празник на всички майки! Бъдете много здрави щастливи и сбъдвайте мечтите си, смятам че вече имате изпълнена поне една и тя е рожбата, която сте родили през миналата година.Раждайте най-красивите деца, каквито се раждат тук в Долно Осеново, за да може селото да продължи да се развива”, каза кметът Апостолов в поздрава си към празнуващите майки и се хвана на веселото хоро, заедно с кмета на Долно Осеново Бисер Сегменов и председателя на ОбС Симитли -Владимир Христов. Празникът бе изпълнен с веселба и забавления, отрупани с гощавки маси и много добро настроение.

Кметът на селото Бисер Сегменов също поздрави празнуващите, като им пожела много веселие и щастливи дни.

В деня, празничен за акушери, лекари, медицински сестри младите майки изказаха трогателно благодаря за грижите и за търпението, понякога и за неразбирането, което проявяват младите родители към тези, на които доверяват здравето на децата си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене