Транспортен ковьоз, последно поколение, дариха на болницата в Гоце Делчев

Транспортен ковьоз от най-ново поколение, дариха днес, на Петльовден, на общинска болница „Иван Скендеров“ в гр. Гоце Делчев.

Благодетелят е, чаровната млада майка, Десислава Николова. Самата тя е имала проблемна бременност която наложило преждевременно раждане. За своите преживявания, борби и съвети към жени с подобен проблем, Николова описва в книгата си „Щастлива и красива бременност като моята“. Книгата предизвиква небивал читателски интерес и авторката решава да се посвети на своя казуза за подпомагане на болници с дарение на специални транспортни ковьози. Средствата, Десислава Николова набира от продажбите на книгата. След свое проучване, тя решава коя болница да дооборудва с ценната апаратура. „Гоцеделчевската е болницата с голям брой раждания а в района има около 70 населени места много от които са отдалечени от града и това бе основание да избера този град за поредното си дарение“, обясни Десислава Николова.

Управителят на общинска болница „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев, Д-Р Мария Радойкова и неонатолигът, д-р Евдокия Бъчварова изказаха искрени благодарности на дарителка за дарението, а Десислава Николова пожела в болницата да се раждат много и само здрави и щастливи деца и много рядко да се налага да ползват новото оборудване.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене