Жан Клод Ван Дам става разложанин , поръчал си да му построят 3 къщи

Жан-Клод  Ван Дам е изявил желание да му  се построят 3 къщи в голф градчето край Разлог. Холивудската звезда е посетила наскоро отново мястото и е останал поразен от чистата природа и красивите гледки към Пирин и Рила.

„Сделката още не е факт, много е рано да се говори, е заявил  Йордан Каназирев, един от собствениците на имота. Той потвърдил обаче потенциалния инвестиционен интерес от страна на холивудския актьор.

Ван Дам е пожелал  неговият имот да бъде по-настрани и да се обособи като „затворен комплекс в комплекса“. В него да бъдат изградени 3 къщи, които да се различават от другите“, коментира още Каназирев.

Синът на Жан Клод ван Дам – Кристофър, който е кинорежисьор също е посещавал Банско и голф селището край Разлог.

Къщи в голф селището в м. „Бетоловото“ имат и родни знаменитости, като Веселин Маринов, например. От две години насам той посреща семейно Коледа и Нова година в къщата си в компанията на своя приятел, зам. председателя на ГЕРБ  Цветан Цветанов и семейството му.

Жан-Клод Ван Дам е запознат с красивата българска природа, още повече че той има непосредствени наблюдения при участието си в снимките на екшъна „Непобедимите-2”, който през есента на 2011 г. се снима в България.

В американската суперпродукция участва холивудският суперзвезден тим, включващ Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Жан-Клод Ван Дам, Долф Лундгрен, Джейсън Стейтъм, Чък Норис и др. Една от снимачните площадки беше във Веляновата къща в Банско, като в екшън сцените от филма актьорите гърмяха и се гониха с военна техника из улиците, а сред статистите бяха местни хора. През двата снимачни дни кинознаменитостите бяха нагостени с агнета по гергьовски и местни специалитети в механа в Банско и във винарната на тогавашния кмет Александър Краваров. Тогава покойният вече градоначалник на Банско  изненадващо се появи на снимачната площадка с комитски дрехи, препасан със сабя, пистолет и пушка, завещани от дядо му и подари на актьорите плетени чорапи и ръчно тъкани покривки и торбички.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене