ЧИТАТЕЛСКИ СИГНАЛ ОТ ДУПНИЦА! Продължава паркирането на „Пазара“ в жк Бистрица въпреки знаците

Пешеходната зона в района на „Пазарчето“, както си го знаем в жк. Бистрица живущите продължава да бъде паркинг. За това сигнализира наша читателка, която ни изпрати и снимки. „Откакто е направена пешеходната зона, тя все едно не е такава, а си е паркинг и булевард. направиш ли забележка на някой шофьор, който паркира там най-много да получиш някоя и друга благословия и толкова. А това е пешеходна зона и вместо да се движиме нормално, трябва да се оглеждаме и да прескачаме колите.

От КАТ (б.ред. – грешката е на читателката, знаците се поставят от Общината) дойдоха и сложиха знаци вчера сутринта и само след 20 минути като на пук нарочно почнаха да паркират повече коли. Това е безобразие и наглост още повече че постоянно се придвижват деца и стари хора в района. Ако трябва да сложат и колчета, за да не се влиза. Става толкова хубаво, има и къде да се паркира, ама нямаме елементарна хигиена на поведение. Призовавам Общината и Полицията да бъдат безмислостни и всеки ден да глобяват паркиращите“, пише нашата читателка, чийто текст публикуваме без редакторска (и коректорска) намеса.

„Като ми пееш Пенке-кой ми те слуша“. Ни шофьори , ни КАТ, ни община ги интересува за не спазването на знаците. Паркирани коли по тротоарите, на старата автогара павилиони на тротоара,единия е опакован от афиши обяви,плакати , другия е запердил с найлон тротоара и хората слизат на на пътя за да се разминат ,ама няма кой да види .“, веднага изкоментира темата читател в Интернет, подписал се просто като „Ивайло“ (неговия коментар също е с правописа и пунктуацията на автора си)…

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене