Няма и следа от изчезналият 78 годишен Арун Чаушев от Крибул, носи се слух ,че може да е паднал в язовира край селото

Ловджии от  ловната дружинка в сатовчанското село Крибул продължават да издирват изчезналият безследно преди  12 дни Арун Чаушев който е на 78 години .Запознати със случая споделят че през дните  в които е изчезнал възрастния мъж е имало  много гъста мъгла и има голяма вероятност да се  е изгубил или да е паднал в  язовира край селото . Нито кучета нито издирващите го хора до момента не са попаднали на никакви следи .

Други от Крибул пък споделят че издирването на Арун Чаушев било  слабо ,още в първите дни след неговото изчезване не се е погледнало сериозно на проблема.

Иначе възрастния Чаушев е бивш учител, бил е и заклет ловджия и често е излизал на лов с ловната група на Крибул въпреки  годините си .  Живеел е сам в къщата на един от синовете си ,бил е здрав човек .Иначе  изчезналият безследно  Арун Чаушев има трима синове и една дъщеря.

За зла участ  с всеки изминал ден обаче шансовете да бъде открит намаляват , коментират хората от Крибул . Някой се надяват да е в Гоце Делчев и да е потърсил подслон при хора от селото което е малко вероятно.

 

Семейството  обаче все  още не е изгубило надежда и умолява всеки, който може да помогне с информация да се свърже с тях чрез нас от Топ Преса или да се обади в най – близкото поделение на МВР.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене