Без категория

Местния печат

печат

“Струма”

Гинеколожката д-р З. Попова с 4 акушерки вкупом напуснаха МБАЛ – Благоевград, още 10 медсестри хвърлиха оставки

Акушер-гинекологът д-р Зоя Попова напуска благоевградската държавна болница. Специалистката, която е съпруга на помощник-нотариус Ал. Балабански, е депозирала в началото на този месец молба в болничната администрация, в момента тя е в полагаем годишен отпуск, докато тече едномесечното й предизвестие.

Бащата на Данчо Истината – Боян, открит обесен в двора на фамилната си къща

Бащата на популчерния благоевградски бизнесмен Йордан Павлов – Данчо Истината – Боян, е отрит мъртъв. 82-годишният благоевградчанин е намерен от внука си около 02:00 часа след полунощ, увиснал на бесило в двора на фамилната къща на ул. “Стара планина” в центъра на Благоевград.

Шефът на АГО д-р Митев с усложнения от пневмония влезе в столична болница, д-р Калоянова пое управлението

Старши ординаторът на акушеро-гинекология на благоевградската болница д-р Лидия Калоянова пое временно управлението на отделението, след като настоящият началник д-р Огнян Митев постъпи за лечение в столична болница.

Зам. областният Д. Капитанов: Петрич няма да има пречиствателна станция, общината загуби 24 млн. лв. за изграждането й

Петрич няма да има пречиствателна станция за отпадни води. Общината загуби 24-те милиона лева за изграждането й, заяви вчера заместник областния управител и председател на общинското ръководство на БСП в Петрич Димитър Капитанов.

“Вяра”

Мирчо Малчев 86-годишен роднина на Яне Сандански: Галевите магистрати Михайлов и Георгиев искат да лежа в затвора вместо роднините им Капсъзови

„Шефът на следствието в Дупница Валентин Михайлов и неговата сестра Галя Крумова, полицай от ОДП-Кюстендил индиректно изопачиха факти, за да спасят от затвор техните родственици Димитър и Велизар Капсъзови. По силата на правилото „крадецът вика дръжте крадеца” аз съм обвиняем и на 17 май вместо двамата роднини на дупнишките велможи ще вкарват в затвора мене, с обвинение опит за убийство.

Навръх 74-тия си рожден ден змиярят Стефан Йосифов измъкна змия от пералнята на 24-годишна кюстендилка с бебе

74-годишният Стефан Йосифов от Кюстендил, познат в областния град с емблематичното си прозвище Змияра, измъкна змия с голи ръце от пералнята на млада майка с бебе, навръх рождения си ден. Вчера той навърши достолепната си възраст и обяви, че е амбициран да издаде поредната си книга за влечугите и хората. Наложи му се да вади змия от пералнята на кюстендилка, живееща на третия етаж в един от петнайсететажните блокове в града на ул. “Георги Сава Раковски”.

Томас Томов къта 60 бона за образование, ще ги даде на Консерваторията

Семейството на Томас Томов ще оползотвори по най-разумния начин сумата, която му дадоха от Би Ти Ви, след като стана победител във формата „България търси талант”. Томови не са изхарчили и стотинка от 60-те хил. лв., които получи 17-годишният талант. „Пазим парите за образованието на Томас. Ще ги ползваме единствено за това”, сподели майката Биляна.

Вандали отрязаха до дънер черешите на епидемиолога Людмил Барбулов в Драговищица, медикът: Ще ги съдя до дупка

Вандали унищожиха имота на известния епидемиолог от ВМА Людмил Барбулов в кюстендилското село Драговищица. Близо 50 овошки са отрязани до дънер. Незнайно как бандитите са проникнали в градината с черешите, тъй като мрежата и външната врата са непокътнати. Стопанинът използва имота през почивните дни, тъй като работи и живее в София, а когато се прибрал, обезумял от гняв при вида на съсипания му 15-годишен труд.

Читатели сигнализират: Управителят на унищоженото дружество „Реклама Дупница” Николай Иванчев живее на квартира като тузар в Благоевград, в Дупница му е скучно, но откъде намира пари?

Управителят на общинско дружество „Реклама Дупница” Николай Иванчев, който нашумя с гръмкия фалит на дружеството, затънало с над 150 000 лв., живее като тузар на квартира в центъра на Благоевград, разкриха благоевградчани. Преди да запраши към Благоевград, плевенчанинът живееше в Дупница, но явно градът е скучен за неговата младост и той наел апартамент и живее разкошно в града на дванайсетте хиляди студенти, съобщиха негови познати. Заплатата му от над 1000 лв. от община Дупница му позволява да се наслаждава на ергенския си живот като бял човек, да пътува всеки ден от Благоевград до Дупница, да обикаля по светски партита и да се радва на живота.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене