Героят от първия сезон на „Фермата „ Мустафа Ликов от Рибново бе сред официалните гости на финала  на последния сезон

Героят от първия сезон на „Фермата „ Мустафа Ликов от Рибново бе сред официалните гости на финала  на последния сезон , сдоби се с нови приятели ,видя се със старите и поздрави  победителят Дидо и любимеца си Нури

Един от най- положителните герои от  изданията на телевизионното  реалити „ Фермата“ Мустафа Ликов  от гърменското село Рибново , снощи бе сред официално поканените гости на финала на 4-тия сезон който се проведе в София във филмовия център в Герман . Ликов призна ,че снощи  наново е преживял емоцията от своето участие и заяви,че „Фермата“ си остава едно от най- емблематичните събития в живота му .

„Беше невероятно преживяване ,,преживях отново  онези незабравими вълнения .Имаше поканени участници от всички сезони на „Фермата“. От нашият сезон бяхме поканени четирима, видях се със старите приятели с които  продължаваме да поддържаме много топли и сърдечни контакти и се сдобих с нови .Поздравих победителят Дидо и стиснах ръката на прекрасния Нури , спомени и действителност ,снощи отново  оживяха и бях много щастлив „ сподели пред Топ Преса , Мустафа Ликов .  Ликов сподели че  отново  за това лято всички заедно са планували срещи  и гостуване в неговото село Рибново .

 

Мустафа бе участник в първия сезон на „Фермата „ и до сега  все още е сред участниците за които и зрители и организатори на  телереалито се помни като емблематичен  и положителен участник който продължава да се помни .

Припомняме , че в сезон 1 на „Фермата“ в дуел се изправиха Райно Узунов и Мустафа Ликов .Двамата, по време на участието си се  сприятелиха много и до ден днешен си организират семейни сбирки и си гостуват . Не правят изключение и другите участници повечето от които гостуваха на Мустафа в Рибново и той на тях в родните им места .

Бившият имам Мустафа Ликов тогава избра да се изправи срещу приятелят си Райно като така увеличи шансовете на единия от тях да стигне до финала .Късметът помогна на сторозагореца Райно като той въобще не очакваше победата .

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене