Лоренцо Санс с изненада за феновете в Симитли

Легендата на испанския футбол, бившият  президент на „Реал Мадрид“ Лоренцо Санс, e в Симитли като официален гост на кмета  Апостол Апостолов.

Санс ще бъде в общинска администрация Симитли днес в 16 часа и ще се срещне с фенове на „белия балет“ и с всички любители на футбола.

В заседателната зала на общината са поканени всички фенове и желаещи да се докоснат до легендата и до голямата изненада, която той носи със себе си- Купата на европейските шампиони от 1998 година.

Тогава финалът се играе в Амстердам, а „Реал“ печели с 1:0 над „Ювентус“ и става победителят на днешната шампионска лига. Уникалната купа ще бъде представена на всички желаещи.

Програмата на Лоренцо Санс за следващия ден също ще бъде натоварена. В събота на стадиона в град Симитли той, заедно с кмета Апостолов и очакваният да пристигне днес Мичъл Салгадо ще открият юбилейния 20-ти футболен  турнир в памет на Иван Янчев, заради който са тук  гостите от Испания и ще наблюдават нашите таланти. На турнира ще участват деца от школите на Симитли, Благоевград, Петрич и Разлог.

Първият удар в срещите ще бъде направен от уникалния испански футболист Салгадо. Откриването на турнира ще бъде в 12:30 часа, а пресконференция за медиите на стадион „Септември“ в Симитли легендите на испанския футбол ще дадат в 13:30 часа.

Всички фенове и желаещи могат да се снимат с купата на Европейските шампиони  утре на стадиона в Симитли.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене