Племенникът на Галев хвана бухалката

Бляскаво бъдеще очаква питчера на „Койоти“ Томас Иванов, разкриват треньори

Бухалката хвана племенникът на Пламен Галев. Томас Иванов гради шеметна кариера в бейзбола и е един сред най-добрите питчери у нас, научи „България Днес“ от близки на момчето.

Томас е син на автотърговеца от Дупница Кремен Иванов и Вяра Стефанова. Тя е сестра на приятелката на Пламен Галев – Юлияна Бельова, от която бившата барета има 7-годишна дъщеричка, разкриват дупничани.

Томас Иванов е питчер на „Койоти“-те

Първоначално Томас Иванов тренира кикбокс, но негови близки го насочват към бейзбола, където се справя повече от впечатляващо.

Отборът, за който се състезава – дупнишкият „Койоти“, прави фурор в бейзболната лига. През април момчетата печелят първия турнир на своя стадион „Левски“, като разгромяват „НСА-Лъвове“ с 15:0. На пух и прах правят и следващия си противник „Атлетик“, става ясно от спортната статистика на отбора за момчета на възраст 9-12 години.

В момента „Койоти“ е начело в ранглистата след първия кръг от новия сезон в Българската бейзболна лига. Дели призовото място с големия си съперник в първенството, благоевградските „Бизони“.

Пламен Галев е в неизвестност вече 6 г.

Томас е изключително талантливо дете, хвалят го негови близки.

Преди няколко години той завладява и конкурсите за красота. Племенникът на Пламен Галев – Томас Иванов, първо печели титлата в регионалната надпревара „Принц на Дупница“, след което се явява и на националното състезание „Супер Гранд при Принц на България“. На конкурса прегазва конкуренцията от 40 деца. Появява се облечен с народна носия и рецитира стихотворението „Аз съм българче“, което грабва 15-членното жури.

Чаровната Юлияна също се радва на успехите на племенника

Близки до Пламен Галев твърдят, че Томас е сред неговите любимци. Потъналият в нелегалност дупнишки бандит е редовно информиран за успехите на малчугана, разкриват запознати.

Пламен Галев заедно със своя авер Ангел Христов са в неизвестност от 2012 г. Двамата духнаха малко преди да влязат в затвора, за да излежат присъди от по 5 г. затвор за ръководене на група за рекет.

Костадин Марков

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене