Трети „в“ от Първо ОУ „Св. Св. “Кирил и Методий“ в Гоце Делчев и учителката им Стойна Москова със сертификати за клас и учител на „усмивката“ за 2018 г

Учениците  от 3“в“ клас при Първо ОУ Св. Св.“Кирил и Методий“ в Гоце Делчев активно и с най- красивите си усмивки се представиха  на 5-я национален конкурс “Най- усмихнат клас на България 2018“ и разбира се,спечелиха!

Те доказаха за пореден път ,че всеки ден в училището ,в класната стая на двора и в къщи  има своя неповторим цвят усмивка  и аромат.

Според преподавателката на третокласниците , Стойна Москова ,няма нищо по-приятно да видиш усмихнати лица, които осветяват деня с усмивката си и го правят пъстър и красив.
И тогава сивото избледнява и на негово място разцъфват хиляди усмивки, които стават все повече и повече „.

Така  както целият 3-ти „в“  клас ,така и тяхната прекрасна учителка Стойна Москова бяха удостоени с най красивите и усмихнати сертификати на конкурса а, именно “Клас   посланик на усмивката -2018 година“ и „Учител на усмивката -2018 г. „

Че, много и успешно се работи с децата , учителите и родителите във всички направления в Първо ОУ „ Св. Св. „Кирил и Методий“ и ,че то е  едно от най престижните и предпочитани училища в района, сочат и проведените преди дни  в школото две „Работилници за родители“ по проект от  Национална програма на МОН „Заедно за всяко дете“.

С голям интерес  в двете работилници участваха повече от 50 родители които взеха активно участие в тренингите, ръководени от психолога Младен Владимиров  и получиха ценни съвети за предоляване на притеснения и тревоги, за влиянието на възрастните, за приятелството и доверието.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене