Пратиха на прокурор даскалица от неврокопско училище за „кражба на имот“! ЧУТОВЕН СКАНДАЛ!

Даскалицата обича да си попийва!

Нелоялно отношение на служител към работодател е историята на бившата вече служителка Ваня Томова Партенова на голямо проектантско бюро със  седалище в град Гоце Делчев. Внимание!!! 

Ваня Партенова извърши измама и кражба на имот собственост на работодателя и . Имотът се намира в село Лещен и е закупен от управителя на фирмата за фирмени цели. След дългогодишна работа в проектантското бюро служителката е наясно с дейността му и като „благодарност“ за гласуваното и доверие и доброто възнаграждение, което е получавала от страна на шефа си, най-нагло си присвоява имотът. Собственикът многократно изпраща официална нотариална покана до Ваня Партенова,  с която я приканва по законен път да върне откраднатото. Но тя не само няма намерение за сделка, но най-нагло, заедно със сестра си и зет си , който е служител в РПУ Гоце Делчев, От прпредлагат имотът за продажба на местен бизнесмен .

         Тази жена Ваня Партенова в момента е учителка в гимназия в град Гоце Делчев и учи на морал и ценности учениците. Тя е пропаднала в професионален и личен план жена.Освен кражбата на имота , Ваня Партенова представя във фирмата фалшиви болнични листове издадени от местен лекар.  Казваме фалшиви тъй като след многократни сигнали на управителят на фирмата до РЗИ и проверки, се установява , че Ваня Партенова хем е в  отпуск по болест с диагноза скъсан менискус ,неуточнено на кой крак , хем работи в кухнята на ресторант на свой братовчед в град Гоце Делчев. Според нейния работодател Ваня Партенова през последните месеци , изобщо не е вършела  работата , за която е била назначена.Във всеки удобен момент е сърфирала в интернет в модните сайтове. В последствие се разбира също , че е стояла там само за да изнася фирмена информация .След като работодателят и показва на монтираните в офиса камери, че тя не работи, Ваня Партенова започва да се държи арогантно и съответно за да си отмъсти се възползва от това да отмъкне по-най наглия начин имота, който не е нейна собственост. Тя признава гласно пред нотариус от гр.Гоце Делчев, че парцелът в Лещен не е неин но няма да го върне, защото шефът и  не го е заслужава. Тя измамницата ще решава за чужда собственост, тя която няма елементарни морални навици.

Ваня Партенова след като е била наясно с дейностите на фирмата е участвала в заговор за изнудване на работодателя си . Това го е планирала с сестра си , която също е била служителка на същата фирма.Под зоркото ръководство на служител на МВР, който живее със сестра и в Дъбница  Ваня Партенова Е СЪВЕТВАНА ОТ НЕГО да седи във фирмата , да им дава  фирмена информация за да може да организират изнудване на управителя и да оронят авторитета му.

От проектанското бюро ни пишат : “ Питаме тези две измамнички Ваня Партенова и Вера Партенова на какво отгоре вършат тези измами и изнудвания , след като цял живот са се хранили от тази фирма и са се възползвали от най-различни екстри- екскурзии,морета в страната и чужбина и др..Високият им стандарт на живот се дължи на доходите от дейността на проектантското бюро и на блгоразположеността на управителя.“

         Управителят предприема съответните мерки по съдебен ред да си върне собствеността върху имота.Сезира и прокуратурата за неправомерните действия на бившата си служителка и на роднините и около нея.Те се чувстват покоровителствени от полицията и затова си позволяват всичко това.

         Апелираме към всички работодатели да проучват подробно служителите си , които наемат на работа, за да не се окажат в подобна ситуация.Не допускайте до фирмените си дела такива хора като Ваня Партенова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене