Ексклузивно! Неврокопска фирма прави копия на топ модели на Адидас?

Дъщеря захранва майка си с модели и решения и скандализира гилдията! Неврокопчани облагодетелствени – могат да носят елитна стока на ниска цена! Не става въпрос за ментета?

Наше момиче от Гоце Делчев стана единствената българка, получила правото да продава продуктите си на олимпийските щандове, писа преди време вестник „Градът“ като повод за гордост.

Родената в Гоце Делчев Вероника Босбъри, по баща Тинева, е единственият българин, чиято фирма получава правото да продава собствената си продукция на специалните щандове на започващите след броени дни олимпийски игри, предават ни колегите от сайта football24.com. Нейната и на съпруга й Тим фирма “Verotti” вече подрежда щандовете си на стадион „Кардиф Милениум”, където ще се провеждат срещите от женския олимпйския турнир по футбол. Продуктите бяха одобрени от организаторите и бяха допуснати до един от най-големите спортни форуми в света и ще застанат с логото на фирмата на българката редом до мастодонтите в сектора Adidas и Puma. Колекцията е създадена специално за олимпиадата в Лондон преди време и е проектирана изцяло от Вероника. Продуктите са предназначени за двата пола, от деца до пенсионери.

Младата дама не крие гордостта си от постигнатото като заедно със съпруга си Тим тепърва имат планове за развитие на фирмата. Verotti Ltd. е основана наскоро и реализира облекла за спорт и свободното време.

Вероника Босбъри е дъщеря на бизнесдамата от Гоце Делчев Галя Тинева, чиято фирма за спортна екипировка „Тингер” обличаше няколко години новака в „А” група „Пирин”, но след като отборът бе съсипан, тя отказва да го облича. Преди дни обаче от спортната гилдия излезе тревожна информация. Оказа се, че неврокопската фирма е ползвала нерегламентирано модели на световните марки „Адидас“ и др., на които дъщерята на управителката е главен дизайнер. Нещо повече – моделите били разпознати от представители на компанията в някои форуми и предстояла проверка. От фирма Тингер категорично отхвърлиха тази информация като невярна, но в спортната гилдия се говори усилено, че чрез връзките си в световните фирми Вероника всъщност развива семейния бизнес на майка си, без да се плащат патенти и права… Така обаче местните клиенти на Тингер са облагодетелствани и могат да бъдат щастливи, защото за сравнително по-малко пари могат да носят спортни дрехи с качеството на „Адидас“ например… което за стандарта в България си е направо лукс и привилегия.

Вестник “ Градът „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене