Предстоящи събития на 3 декември

От 12.00 часа в зала 101 в сградата на Общинска администрация – Благоевград ще се проведе пресконференция във връзка с програмата на „Коледен фестивал-2018“. Непосредствено след това, спортните журналисти ще имат възможност да дадат своя глас за „Спортист на годината-2018“, като попълнят анкетни карти. Срещата за гласуване ще се проведе в 12.30 часа.

Заключителна пресконференция и официална церемония за представяне на резултатите от изпълнението и откриване на обектите по проект „Реконструкция и рехабилитация на уличната мрежа в западната част на град Гоце Делчев“ ще се състои днес от 11 часа в сградата на Общинския съвет. От 12 часа е официалната церемония по откриване на обектите в района на ул.“Иларион Макариополски“ в града.

В Международния ден на хората с увреждания – 3 декември, потребители на социални услуги на територията на община Благоевград ще се включат в шествие с балони – бели, зелени и червени – цветовете на българското знаме. Те ще раздават флаери на гражданите, с послания, които да напомнят за хората в неравностойно положение.

Коледните светлини ще грейнат днес в Дупница. Празничната програма на площад “Свобода” започва в 17,30 ч., с участието на детски вокални и танцови състави. „Злите сили“ ще прогони кукерската група от село Джерман. Специален гост на тържеството ще бъде Дядо Коледа. Коледните светлини на елхата и украсата на площада ще запали кметът Методи Чимев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене