Семейство в Сандански нае Улавия да им ремонтира банята, но 20 дни след това откри нещо потресаващо, което той е направил!

Семейство Влахови от Сандански загубиха спестяванията си, след като мъж открадна дебитните им карти. Докато Влахови се усетят крадецът изтеглил над 12 хиляди лева от двете карти. Тегленето е ставало от различни банкомати в Сандански за период от около 20 дни. 

Едва вчера 64-годишната съпруга открила кражбата от кредитните карти и информирала полицията.

Семейството останало шокирано, като се разбрало, кой всъщност е крадецът.

В края на миналия месец започнали ремонт на банята си и наели майстор Георги Петров от Сандански, с прякор Улавия да направи ремонт на банята им. Докато правел ремонта Петров ежедневно взимал картите на Влахови, теглил пари от различни банкомати и отново връщал картите на мястото им.

Вчера обаче Г-жа Влахова поискала да изтегли пари, за да плати и на майстора си и за някакви материали и се оказало, че парите липсват. Така се стигнало до „баш майстора“.

Интересно е обаче, как банката, към която са били спестяванията не е информирала със съобщения собствениците на картите, че се извършва теглене.

В момента банковите институции изпращат съобщения до клиентите си, при всяко теглене от сметката им, но услугата трябва да бъде предварително заявена, твърдят банкери, цитирани от struma.com.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене