Полицаи от РУ Гоце Делчев проведоха занятие с малките си колеги от детското полицейско управление при Второ ОУ „Гоце Делчев“

Занятие посветено на детската полицейска лична защита с интересна лекция и демонстрация ,имаща  за цел да запознае доброволците третокласници  с начални знания и практически действия при защита от нападение, проведоха във Второ ОУ служители от РУ на МВР Гоце Делчев .

Полицейските служители се срещнаха  със своите млади помощници от детското полицейско управление  при Второ ОУ „ Гоце Делчев“ която среща ще остане паметна за всички .

Униформените  демонстрираха пред  третокласниците атрактивни техники и хватки от карате и други бойни изкуства за самозащита като в тях участваха  с голям  интерес и момчетата и момичетата.

Да продължат и занапред със срещите ,беседите по най – наболелите и вълнуващи подрастващите теми , както и занятията за защита от нападение, си обещаха взаимно полицейските служители и нахъсаните третокласници от детското полицейско управление  при Второ ОУ „ Гоце Делчев“.

Инициативата на служителите от РУ Гоце Делчев бе приветствана както от ръководството на училището така и от родителите на учениците .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене