Заловиха побойника от Баничан в местно заведение

Полицията в Гоце Делчев  снощи е прибрала на топло 35 годишния Карамфил Славчев който  миналата вечер е пребил 42 годишния  горски служител Давко Мърваков. Запознати коментираха , че след побоя Славчев не се е укривал изобщо а си е обикалял спокойно из Баничан  и заведенията .

Именно от заведение  в Баничан е бил арестуван снощи Карамфил Славчев  от полицейски екип .

Славчев е задържан първоначално за 24 часа  през които  ще бъде разпитан и ще му бъде повдигнато обвинение за нанесени телесни повреди  на пребитият  от него Дафко Мърваков който все още  е на лечение в МБЛ“Иван Скендеров „ .Вината на Славчев  като извършител на  жестокия побой е установена по безспорен начин  както от пребития Мърваков така и очевидци които му са се притекли на помощ.

Припомняме, че Мърваков е със счупен крак  ,  огромен хематом на главата  и множество натъртвания и охлузвания по цялото тяло в следствие на нанесеният му от Карамфир Славчев  жесток побой в събота вечерта около 19 часа .

 

Тогава ,Славчев издебнал  Мърваков в тъмното който се прибирал с отремонтирана  резачка от местната ремонтна работилница  ,изтръгнал от близката градина дървен кол и първоначално го ударил с него силно в главата   .След като го повалил на земята  му счупил и крака и му нанесъл още удари след което избягал .Въпреки че е избягал побойникът е бил разпознат .

Установено е , че нанесеният жесток побой  над 46 годишният горски служител е акт на  отмъщение .

Карамфил Славчев от три години дебнел горския Мърваков  да му отмъсти затова че  горския ги  хванал с брат му да крадат дървесина  .Дори и тогава Славчев се нахвърлил да бие Мърваков но той бил с оръжие с което произвел  шест изстрела и с рекушет без да иска  ранил брата на Славчев.

 

Както писа Топ Преса , след жестокия инцидент хора от Баничан  разпознали побойника разказаха ,че скоро Славчев е пребил в домът си и ВиК служител който отишъл  да   му спира водата тъй като  той не   плащал таксите за изразходваната  питейна вода .Заради побой над родната си майка  на спирката  в Баничан ,Карамфил Славчев от години пък бил  с ограничителна заповед , а жената се преместила да живее на квартира в Гоце Делчев .

Побойникът Славчев , според разкази на негови съселяни е и с условна присъда , осъден е бил също и на полагане на  принудителен труд.

Пострадалият Мърваков, близките му и  жителите на Баничан  се надяват  този път Славчев да бъде осъден и да получи ефективна  присъда .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене