Полицията в Гоце Делчев на крак, издирва побойникът Карамфил Славчев от Баничан

Полицията в Гоце Делчев е на крак след снощното нападение  и нанесеният жесток побой  на 46 годишният горски служител, Дафко Мърваков от Баничан .  Униформените  за извършеното престъпление издирват 35 годишният  Карамфил Славчев също от Баничан за  който свидетели  на  снощното нападение в центъра на Баничан твърдят че нападателят е именно Карамфил Славчев .

Жестокият инцидент  е станал снощи около 19 часа  когато  горския служител Дафко Мърваков  се е връщал от ремонтна работилница в която оставил да му  поправят резачката .В тъмното  мъжът е бил издебнат от побойника който  първоначално с изваден за целта кол от градината на пътя го ударил силно в главата   .След като го повалил на земята  му счупил и крака и му нанесъл още удари след което избягал .

Нанесеният жесток побой  над 46 годишният горски служител , според местните от Баничан е отмъщение .Между двамата от три години  тлеела   вражда тъй като Дафко Мърваков в изпълнение на служебните си задължения като горски надзирател е заловил Карамфил Славчев да бракониерства . И тогава Славчев се нахвърлил да бие Мърваков но той бил с оръжие с което произвел  шест истрела и с рекушет  ранил братът на Славчев с който  заедно бракониерствали .

Хора от Баничан разказаха че скоро Славчев е пребил в домът си и ВиК служител който отишъл  да   му спира водата тъй като  не била плащана отдавна .Заради побой над родната си майка  на спирката  в Баничан ,Карамфил Славчев от години  е с ограничителна заповед  а жената живее на квартира в Гоце Делчев .Побойникът Славчев е и с условна присъда и след поредния побой се очаква да получи осъдителна присъда . Той е бил осъден и на принудителен труд отново за побой.

„Страшилото на Баничан е  този Карамфил Славчев , страх ни  да го погледнем при разминаване да не си помисли че сме  против него и да  ни пребие . Иначе е работлив човек  има семейство , жена и малко дете но  и жена му тегли от него много защото я пребива от бой и я заплашва че ако го напусне ще я убие „ споделят хората от Баничан и молят  да запазим имената им в тайна .

Припомняме че , снощи в РУ-Гоце Делчев е получено съобщение за това, че 46-годишен мъж от Баничан, е получил охлузни рани в областта на главата и фрактура на долен, десен крайник, след като е бил нападнат и ударен с тъп предмет от мъж, който е избягал в неизвестна посока. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев. Образувано е до съдебно производство. Работата по случая продължава.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене