Снощи около 22 часа влак е прегазил човек в Благоевград

злополука на релси

Влакът от София e прегазил човек на входа срещу Първи корпус на ЮЗУ „Неофит Рилски“ в Благоевград около 22.30 часа снощи. От удaра тялото е изхвърчало в храстите, съобщава struma.com. Първоначално не е било ясно дали жертвата е мъж или жена.

На място са пристигнали екипи на полицията, които са изчаквали транспортна полиция, за да се приближават до трупа. Според пътниците, човекът, лежал на релсите и машинистът не успял да спре.

Полицията отказва коментар, тъй като случаят е под юрисдикцията на транспортна полиция. Не се изключва и вероятността човекът паднал на релсите да е правил опит да пресече линията и да мине в квартала отсреща „Грамада“ .

От години този участък е изключително опасен. Хората от намиращия в близост кв. Грамада ежедневно пресичат релсите точно на това място. Нощно време е много опасно тъй като участъкът е тъмен и няма никаква видимост за машинистите. Пътник от влака съобщи, че е бил много близо до мястото и смята ,че прегазеният е мъж.

Машинистът твърди, че е жена. В спешно отделение Благоевград все още нямаше информация, тъй като не бяха ги повикали да вземат трупа. Огледът на мястото продължава, ще съобщим подробности по-късно. /БЛИЦ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене