ХАНДБАЛИСТ ОТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ СЕ КЛАСИРА В ТОП 10…

Неврокопчанинът се класира в топ 10 на… щастливците, които получиха лично посвещение от автора при представянето на книгата на Димитър Бербатов

Става дума за бившият хандбалист на „Пирин“(Гоце Делчев) Николай Георгиев, който е персонален фен на един от най-известните родни спортисти в най-новата българска история. За да удостовери „постижението“ си настоящият играч на „Осъм“(Ловеч) публикува в личния си профил снимка с екскапитана на националния ни отбор веднага след полагането на специално лично посвещение. Това определено предизвика доста завист у феновете, но и бе плод на специална стратегия, която се увенча с успех. Това включваше и сериозен разход на време, за да се заеме най-доброто място и търпение до момента на старт за раздаването на автографите. Гоцеделчевецът не скри и това, че само за няколко часа четене вече е преполовил книгата и като истински почитател на писаното слово похвали писалият я за стила и добрата подредба.

Николай Николов не крие и своя афинитет към личността на Димитър Бербатов, който винаги е бил еталон за него с постоянството и упоритоста си, а така също и се оказа сериозен „виновник“ той да стане фен на „Манчестър юнайтед“ и „Тотнъм“ в Англия, чиито имена стоят до името на любимия му „Интер“(Милано) сред чуждестранните тимове. Тепърва се очаква да стане ясно дали няма да запише фенско „участие“ и за друг отбор, което ще зависи и от това дали голмайсторът на България ще поеме в друга посока преди да обяви официално края на спортната си кариера.

Вестник “ Градът „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене