Вандали изпотрошиха лампите пред Международния образователен бизнес център в Гоце Делчев собственост на организатора на протистите за високите цени на горивата, Георги Темелков

С пореден вандалски акт осъмна тази сутрин  Гоце Делчев. Този път вандалите посегнаха и изпотрошиха почти всички лампи поставени в зелената част на  Международния  образователен бизнес център който се намира в новата градска баня в Гоце Делчев на ул. „Дунав“. Погромът е извършен тази нощ  като камерите за видионаблюдение са заснели две лица около 02:37 часа.

Подаден е  сигнал в РУ Гоце Делчев.

Дали ще бъдат разпознати извършителите на вандалският акт и дали техните действия са отмъстителна акция към организатора на протестите против високите цени на горивата, обществеността на Гоце Делчев очаква да разбере след проведени разследващи действия на органите.

Иначе, двамата братя Мариан и Георги Темелкови са основатели на Международния образователен бизнес център. Те постигнаха мечтата си  с цената на повече от 10 годишни препятствия, трудности и инвестиране на много енергия и лични средства и успяха да създат центъра на мястото на разпадащата се нова градска баня града.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене