Един от най- добрите и уставни полицаи на РУ Гоце Делчев Раиф Манов, бе скъп гост на децата от Детска градина „Детелина“ в Огняново

И момчетата и момичетата от Детска градина „Детелина“ в гърменското село  Огняново ,днес след срещата си с районен полицейски инспектор Раиф Манов поискаха като пораснат да станат  полицаи.

Районен инспектор Манов ,бе скъп и много интересен гост за малчуганите от детското заведение в Огняново с които той разговаря за опасностите които ги грозят на пътя ако пресичат без придружител улиците ,за лошите хора които полицаите ловят и наказват ,за професията полицай , и за всичко което малките любопитковци питаха по време на срещата . Те имаха възможност да пипнат полицейската палка,знака „Стоп“ с който полицаите спират за проверка автомобилите на пътя както, и да разгледат полицейският автомобил . Срещата с полицай Манов в детската градина в Огняново  не мина без почерпка  и обещания за нови срещи .

Районен инспектор Раиф Манов е един от най- добрите и уставни ченгена на РУ Гоце Делчев който с визията си и изрядно поддържаната унифолма е еталон за полицай в региона . От две години той е районен инспектор и отговаря  за реда на няколко от гърменските села в което число влиза и  Огняново .

Чест прави на полицаи от РУ Гоце Делчев за инициативите им в училища и детски градини при които подрастващите освен, че се запознават с много и интересни за тях правила които трябва да спазват, се запознават и с професията полицай и самата  полицейската работа , коментират учители и директори на детски  градини и училища  в които са проведени вече инициативи на  РУ Гоце Делчев .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене