„Първа копка“ по проект „Реконструкция и рехабилитация на съществуващи общински пътища и съоръженията и принадлежностите към тях в гр. Разлог и с. Елешница”.

На 13 ноември /вторник/ от 11:00 часа в град Разлог на ул. „Изворите“ № 114 ще се проведе официална церемония „Първа копка“ по проект „Реконструкция и рехабилитация на съществуващи общински пътища и съоръженията и принадлежностите към тях в гр. Разлог и с. Елешница”.

Общата стойност на проекта, с бенефициент община Разлог, е 3 277 772 лева, източник на финансиране е Програмата за развитие на селските райони 2014-2020, съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони.

Дейностите по проекта ще обхванат реконструкция и рехабилитация на път „Разлог – Бачево” в участъците на ул. „Изворите”, ул. „Тодор Александров”, ул. „Рила”, на пътя „Елешница – граница общ. (Белица-Разлог)- Палатик– Черешово” – в участъка на бул. „9 май”. Инвестициите ще се вложат в ремонт на уличните платна, монтиране на улично осветление и озеленяване.

Целта на проекта е подобряване и възстановяване на транспортно-експлоатационните качества и носимоспособността на настилката, с оглед осигуряване условия за безопасност на движението и добро отводняване на пътя.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене