800 лева глоба наложи съдът в Гоце Делчев на Румен Темелков от Балдево, управлявал автомобил,спрян от движение,с фалшиви регистрационни табели

Заловеният при полицейска акция проведена на 02. 10. в гърменското село Балдево, Румен Г. Темелков на 55 години от същото село да управлява бракуван лек автомобил „ВАЗ 2102“, с поставени регистрационни табели от друг също бракуван автомобил модел „ВАЗ 21011“бе наказан от Районен съд Гоце Делчев с административна глоба от 800 лева.

Подсъдимият Темелков в съда призна вината си и поиска да се споразумее с прокуратурата за размера на наказанието за извършените от него престъпления квалифицилани на основание чл. 23, ал. 1, чл. 345, ал. 1, пр. 1 и чл. 345, ал. 2 вр. с ал. 1 от НК.

Припомняме, че на 02. 10. 2018 год. около 18:40 часа на главната улица в посока центъра на село Балдево, общ. Гърмен, 55 годишният Румен Темелков си e служел с два броя табели с регистрационен номер, издадени за друго моторно превозно средство- лек автомобил марка и модел „ВАЗ 21011“, с прекратена регистрация, като ги е поставил на управлявания от него лек автомобил марка и модел „ВАЗ 2102“, с прекратена регистрация /бракуван/. Веществените доказателства 2 бр. табели като предмет на престъплението според решението на Районен съд Гоце Делчев, се отнемат в полза на Държавата. Същите доколкото се отнасят за МПС с прекратена регистрация, бе наредено да бъдат унищожени.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене