Полицай Франгов: Всички видове наркотици вече са и на пазара в Гоце Делчев (ВИДЕО)

„Всички видове наркотици разпространявани в България вече са и в Гоце Делчев“. Това каза вчера полицай Франгов от РПУ Гоце Делчев. Това стана на организираната от Ротари-клуб Гоце Делчев среща на  ученици от Гоце Делчев с д-р Теменужка Любенова, председател на Общински съвет по наркотични вещества Благоевград. „Когато някой ви предложи наркотици помислете си чий живот искате да живеете – вашият, или този на дрогата която ви предлагат. Ако искате да бъдете щастливи изберете си вашият живот!“, каза д-р Любенова.

На срещата бе прожектиран документалният филм „Началото е краят“. В него децата видяха и чуха ужасяващи случки разказани от хора със зависимост от наркотични вещества повечето които са започнали вземането на опиати на тяхната възраст. Родители на деца зависими от дрогата споделиха страданията на цялото семейство и проваленото бъдеще на деца вземаши наркотични вещества. На въпроса отправен към децата след края на филма дали биха посегнали някога към дрогата, всички дружно отговориха НЕ!!!

Служителят в РПУ Гоце Делчев, полицай Франгов запозна децата с проблемите произтичащи от разпространението на наркотични вещества в гоцеделчевския регион, за усилената работа на районното управление на полицията за пресичане разпространението на опиати в района и с тревога съобщи, че на нелегалния пазар на дрога в района вече се предлагат всички видове опиати които се разпространяват в България

На края на срещата, Ротари-клуб Гоце Делчев изказаха благодарност на д-р Любенова за всеотдайната й разяснителна работа сред подрастващото поколение за чудовищните последствия от приемането на наркотици.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене