ЕКСКЛУЗИВНО! Утре Люси Дяковска гостува на Методи Байрактарски. Очаквайте видео!

Утре звездата пред камерата на Топ Преса ще изтегли участник от томболата на супермаркет „СТОМИ“. ВИП поканата ще даде възможност на двама от клиентите на  „СТОМИ“ да се докоснат до Люси Дяковска. Тя идва специално за срещата си с Методи Байрактарски – зам.-председател на редакционния съвет на Топ Преса.

 На 9 ноември от 19:00 часа, в зала „Яворов“ благоевградчани ще имат възможността да гледат „Вечер на мюзикъла“ с Люси Дяковска. Музиката ще разказва истории.  В програмата са включени едни от най- вдъхновяващите световни мюзикъли, като „Котките”, „Цар Лъв”, „Мулен Руж”, „Уестсайдска история”, „Клетниците“, „Исус Христос Суперстар“, „Коса”, „Кабаре” и „Чикаго“. В представлението е включено още и “Dancing Queen“, един от най- популярните мюзикъли в съвремието.

За публиката в Благоевград Люси Дяковска ще представи компилация от песни на легендарната рок група Queen и популярни пиеси от Джордж Гершуин.  На сцената, с нея ще бъдат още и  диригентът Левон Манукян, който заедно с Георги Милтиядов, са автори на аранжиментите и  невероятните музиканти от Плевенска филхармония.

В продължение на два часа жителите и гостите на Благоевград ще се докоснат до хармония, талант, творчество и красива музика.

Билети може да намерите на касата на зала „Пейо Яворов“ от понеделник до петък от 10.00- 17.30 часа.

ТОМБОЛАТА ПРОДЪЛЖАВА ДО УТРЕ – 15:00 ЧАСА  /  31 НОЕМВРИ 2018 ГОД.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене