„Пиринстройинженеринг“ и „Агромах” се конкурират за ремонт на уличната мрежа в Благоевград

благоевград

„Пиринстройинженеринг“ ЕАД и „Агромах” ЕООД са двете пътностроителни фирми, които се конкурират за изпълнител на обществената поръчката с предмет „Ремонт на уличната мрежа на територията на Община Благоевград”. В зала 101 на община Благоевград комисия отвори документите, които са приложили участниците, сред тях са референции от други обекти, дипломи и квалификации на служителите, техническа информация и други.

След оповестяване на имената на конкурентните фирми комисията се оттегли, за да разгледа подробно предоставената от тях документация. До дни ще бъде оповестена фирмата, спечелила конкурса.

По обществена поръчка с предмет: „Изграждане на въжен парк в района на „Парк Бачиново”, включващ: въжени детски площадки – 3 броя, бънджи батут с два трамплина – 1 брой, люлка кош – 1 брой” в обявения срок няма постъпили оферти. Съгласно закона за обществени поръчки новият срок се удължава със 7 дни. Новите оферти могат да бъдат подавани до 17:00 часа на 6 юни. Публичното отваряне на офертите е на 9 юни от 10:30 часа в зала 101

обс благоевград 1

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене