Без категория

Местния печат

печат

В.“Вяра“

Тръгва дело за конфискация на имуществото на съпругите на Братя Галеви – Радмила и Емилия

yДело за конфискация на имоти, собственост на съпругите на Братя Галеви, тръгва на 23 юли в Окръжния съд в Кюстендил. Законните съпруги на Пламен Галеви и Ангел Христов – Емилия Галева и Радмила Христова делят земи, коли и резиденции под формата на съпружеска общност. Делото срещу тях тръгва повече от 2 години след изчезването на Братя Галеви, когато бяха осъдени по обвинение, че са организирали и ръководили престъпна група.
Роми се клаха в Петрич заради паркирана кола на ул. ”Здравец”, Живко Жевето посечен със сабя от комшията Борислав Пулето

Междусъседска свада в циганската махала на ул. ”Здравец” прати в болница Живко Димитров-Жевето. Това е вторият брат на известния рецидивист Сергей Методиев –Бизона. В тупаницата участвали четирима. Жевето е с дълбоки порезни рани по тялото. Настанен е за лечение в МБАЛ „Рокфелер”, откъдето после е транспортиран в „Пирогов” с опасност за живота. Мелото, което станало пред къщата на Бизона заради паркирана кола, започнало първо със забелележка на комшията Борислав Кирилов-Пулето.
Откраднаха 10 000 лв. от онкоболния Методи Янков, съпругата му работила в Кипър за животоспасяващата операция днес

Златни накити и сумата от 7000 лв. са задигнати от дома на онкоболен мъж от квартал „Биляна” в Петрич. Методи Янков бил проследен от апашите на излизане от местен клон на банка, откъдето изтеглил парите в брой. Сумата му била необходима за опарация на дебелото черво, на което лекари му открили рак. Той събрал парите и с помощта на съпругата си, която работила в Кипър. В полицията на разпит са привикани четирима лица от кримиконтингента. Двама от тях са разпитани.
Братът на ексдиректора на училището в с. Беласица и жена му паднаха от череша

Нелеп инцидент при бране на череши стана вчера в ранния следобед в района на петричкото село Беласица. Малко след 13 часа, докато брали череши, семейство Георги и Величка Стамчеви паднали от дървото. Георги е брат на дългогодишния директор на ОУ „Христо Ботев” в село Беласица Йордан Стамчев, който изкара на поста 30 години.
Счупиха черепа на благоевградския бизнесмен Ангел Янудов на паркинга зад ГУМ, двама с тъмни якета го млатили със сгъваеми палки

Неизвестни нападнаха и пребиха жестоко за втори път благоевградския бизнесмен Ангел Янудов. Инцидентът е станал в центъра на Благоевград в събота. Около 7.30 часа Янудов излязъл от вкъщи и тръгнал към паркирания си автомобил на паркинга зад ГУМ. На метри от паркинга той е нападнат от две лица, които започнали да го налагат с железни сгъваеми палки. Случаен минувач подал сигнал на тел. 112, откъдето незабавно бил изпратен полицейски екип на 1-во РУП и спешен медицински екип. Янудов отказал медицинска помощ, но дал показания в полицейския участък.

Юрист и лек автомобил с лимит 2000 км на месец иска председателят Мурад Адем за нуждите на ОбС – Гърмен

На предстоящото заседание на ОбС – Гърмен, което ще се състои на 3 юни, общинските съветници ще разгледат предложението на председателя Мурад Адем за наемане на правоспособен адвокат, който да е на разпореждане само на местния парламент. Това ще бъде четвъртият назначен правист в община Гърмен, тъй като общината до момента се обслужва от двама юристи и един адвокат. Законът позволява наемането на правоспособен адвокат за нуждите на ОбС, но заради икономии това не е направено.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене