Началникът на политическия кабинет на вътрешния министър М. Златанов в Перник: Все още не е ясно кой ще е главен секретар

„Още няма окончателно решение за това кой ще е новият главен секретар на МВР. Спрягаха се няколко имена, но все още не е ясно. Действително МВР от доста време е без главен секретар, но не мога да се ангажирам с точна дата кога ще стане това“, заяви вчера в Перник началникът на политическия кабинет на министъра на вътрешните работи Младен Маринов – Михаил Златанов.

Казусът се заплете, след като близо две седмици правителството не пращаше нужните документи в президентството, а Радев не подписваше указа, с който да освободи Младен Маринов от поста. След като властта задейства съгласувателната процедура, указът беше подписан, а Маринов – избран за нов вътрешен министър. За поста главен секретар пък се спрягат имената на Христо Терзийски и Ивайло Спиридонов.

„Не мога нито да потвърдя, нито да отрека дали това са предложенията“, коментира Златанов.

gallery

Началникът на политическия кабинет на Маринов бе в Перник на откриването на състезанието „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат”. В състезанието ще вземат участие ученици на възраст 11-12 г., като общият брой на децата е 60, които бяха разделени в три отбора по 20 участници от XIII ОУ „Св.св. Кирил и Методий“, VI ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ и VII „Г.С. Раковски“.

КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене