(ВИДЕО) Местност край Гоце Делчев – предпочитано място за национални състезания по мотокрос

Приключи поредното, пето издание, на състезанието по кросов мотоциклетизъм – Мотокрос „Горилата“ – 2018“, край Гоце Делчев. Интересът към състезанието на местността „Горилата“ и тази година бе много голям. Явиха се над 70 състезатели в различните класове. Най-многобройни бяха състезателите в клас МХ, следвани от 460-кубиковите МХ-1 и 250-кубиковите машини МХ-3. Участие взеха и представители на атрактивният клас АТВ. Представителите на всичките тези класове са участници и в републиканския шампионат което на практика означава, че и тази година състезателите са от цяла България. Освен това, тук на местността „Горилата“  от тези класове се състезаваха и участници в Източноевропейския шампионат. От Гоце Делчев се яви един индивидуален състезател – Николай Мутафчиев, а неврокопския клуб „Панчо рейсинг тим“ се явиха отделно като клуб със шест-членен тим.

Прекрасната писта и добрата организация на състезанието бяха предпоставка и тази година за едно много динамично и атрактивно състезание с много емоционални преживявания и висок адреналин не само за състезателите но и за многобройните любители на този екстремен спорт.

Поради проявеният граждански интерес, Топ Преса публикува класирането на състезателите в различните класове от проведеният край Гоце Делчев, мотокрос „Горилата 2018“:

Клас АТВ:

Първо място –  място – Георги Хаджидимитров

Второ място – Митко Сергиев

Трето място – Николай Първанов

Клас МХ:

Първо място – Мартин Тодоров

Второ място – Григор Царев

Трето място – Юлиян Райчев

Клас МХ-2:

Първо място – Майкъл Иванов

Второ място – Алекс Димитров

Трето място – Станислав Изеклеов

Клас МХ-1:

Първо място – Тони Цветков

Второ място – Георги Георгиев

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене