„Пирин Текс Продакшън“ приключва успешно проект за подкрепа на трудовата мобилност

Най-големият работодател в района на Гоце Делчев „Пирин Текс Продакшън“ финализира своя едногодишен проект под название „Подкрепа за трудовата мобилност на заетите в „Пирин текс Продакшън“ ЕООД“, осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020.

Проектът подпомогна компанията в осигуряването на организиран транспорт до работното място и обратно до населеното място на служителите, живеещи извън пределите на гр. Гоце Делчев. От тази мярка се възползваха близо 1700 души, които живеят в общо 24 населени места от общините Гоце Делчев, Хаджидимово и Гърмен.

Проектът подкрепи политиката на компанията да предоставя допълнителни социални придобивки за служителите си, като част от стремежа и да предлага най-добрите условия на труд в своя бранш, както и да създава условия за заетост и на хора от по-отдалечените населени места.
Общият бюджет на проекта е в размер на 779 190.72 лв., от които 242 755.99 лв. са под формата на безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2010, а останалите 536 434.73 лв. са собствен принос на предприятието. Реализацията на проекта продължи 12 месеца.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене