Висока оценка и признание за ученици от Първо ОУ участници в регионалната заключителна изява по проект „Твоят Час“ в Благоевград

 С ателие „Творчество и живопис“ с ръководител Димитър Сърбов и с изпълнение  на малките мажоретки на Ани Разманова се представи вчера в Благоевград на провелата се мащабна  регионална заключителна изява на училищата, участвали в проект „Твоят час“, Първо ОУ Св. СВ.“Кирил и Методий“ в Гоце Делчев.

 Рисунките на учениците в ръководеното от Димитър Сърбов „Творческо ателие“силно  впечатлиха посетителите на изявата от цялата област Благоевград , а малките мажоретки на Ани Разманова направо спечелиха сърцата на всички зрители с изпълнението си и намериха много нови приятели.

 И за участниците от Първо ОУ Св.Св.“Кирил и Методий „от Гоце Делчев вчерашният вълнуващ състезателен ден приключи с грамоти от министър Красимир Вълчев,похвали от  началника на РИО –Ивайло Златанов и най- вече от своят директор Людмила Дерменджиева която през цялото време, на място подкрепяше своите възпитаници и техните учители .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене