Рекорда на ловната седмица е над 200 килограмов глиган отстрелян от ловна група Ореше

Рекорда на ловната седмица е в Ореше с отстрелян над 200 кг. глиган, слуката и късмета на групата  донесе благоевградският Роналдо

Над 200 килограмов глиган отсреляха  ловджиите от ловната група на гърменското село Ореше с което поставиха седмичният ловен рекорд в региона .

Слуката и късмета на орешката ловна група донесоха гостуващите на ловджиите от Ореше   Веселин Камбуров , най- добрият му приятел –благоевградският футболист Даниел Златков известен още като местният Роналдо и синът на Камбуров ,Томи който от малък успешно под ръководството на баща му навлиза в ловният занаят .

„Благодаря на моята родна дружинка в село Ореше на която бяхме гости със моя приятел Даниел Златков и сина ми Томи .По време на ловният ни излет днес  беше отстреляно голямо прасе,достойно  за златен медал  тежащо над 200 килограма.

Благодаря на мойте селски от Ореше който ни посрещнаха подобаващо,на председателя на ловната група Карамфил Иброшев за перфектната организация на самият ловен ден ,на кмета на селото Ракип Камбуров и на цялата ловна дружинка за незабравимият ден и слука които ще останат незабравим  спомен за цял живот с емоциите и отстреляният страхотен екземпляр.Няма как да не благодаря за отличният къдем от моя приятел  Дани Златков и на всички участници в лова“ сподели пред Топ Преса Веселин Камбуров който призна ,че от много отдавна не си е ходил в родното Ореше ,но  обеща ,че след страхотната слука ,вече по често ще ловува със своите приятели от местната ловна дружинка .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене