Няколко случаи на гуша и други заболявания открити при профилактичните прегледи на общинските служители в Гърменско

Цялостни профилактични прегледи текат в община Гърмен вчера и днес. Прегледите са задължителни за цялата администрация  по силата на сключен договор за безопастност на труда на общинските служители . Фирмата която е сключила договора с община Гърмен наема най- добрите лекари специалисти в страната като за профилактичните прегледи там е нает  д-р Емил Хаджиев , съдов хирург и  специалист  с голям опит от университетската болница „Света Екатерина“

През двата дни  на профилактичните прегледи в Гърмен се извършва цялостна диагностика на сърдечни и  други заболявания , правят се кардиограми ,, изследва се кръвно налягане , ехографии  и др. на общинските служители .При установяване на здравни  проблеми ,не открити до момента се изписва и се насочва за лечение в специализирани здравни заведения .

На този етап от провеждащите се в  община Гърмен профилактични прегледи, са открити няколко случаи на ендокринни /гуша/и други заболявания .Същите са установени съвсем в началният им стадий и са взети необходимите мерки.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене