Хороскоп за 4-ти октомври!

ОВЕН

Днес Овните са предприемчиви и ще действат бързо и прецизно. Безпокойството на мнозина се свързва с работата и обществените задължения или професионалните взаимоотношения. Ще получите съобщение, което ще ви озадачи. Четвъртък предлага възможности за печалба.

ТЕЛЕЦ

В четвъртък успехите и огорчението са поравно при Телците. За едни денят ще донесе успехи, при други огорчението ще надделее, а за трети денят бележи сполуки при контактите с приятели. Очакват ви финансови печалби. Моментът е подходящ да поискате увеличение на заплатата.

БЛИЗНАЦИ

Всички Близнаци в четвъртък са склонни да мислят повече за дома си, отколкото за ангажиментите и делата, които им предстоят. Може би имате право, защото сега няма да се сблъскате с професионални трудности. Денят ще зарадва мнозина с придобивка или неочаквано съобщение.

РАК

Чувството за неудобство и мисълта за някаква предстояща загуба ще ви притеснява днес. При някои Раци настроението се свързва с работата, за други е поради парични липси. Ще имате контакт с хора от деловите кръгове, които ще ви дадат известна надежда за успехи в най-близко бъдеще.

ЛЪВ

В четвъртък при Лъвовете притесненията заемат предно място. Най-често те се свързват със службата и финансите ви. Има и други фактори, които потискат настроението ви. Ще получите съобщение, което ще го промени в положителна посока. Предстои пътуване с хубава компания.

ДЕВА

Много различен четвъртък, той е ден на победа. Големите ви притеснения заради пари няма да отпаднат напълно днес. Предстои ви контакт, който в първия момент ще възприемете като незадоволителен, тъй като ще сметнете, че отправеното към вас предложение е с практическа ограниченост.

ВЕЗНИ

Ден на приятни изненади и очарование за много Везни. Това има отношение на първо място към вашите обществени контакти, в някои случаи – към работата ви. При мнозина не е изключена служебна печалба и не е задължително тя да бъде само парична. Обърнете внимание на нервите си.

СКОРПИОН

Благопристойни и стремящи се към съгласие, Скорпионите могат да се надяват на успешен ден. Денят е положителен за контакти от лично естество, както и за действията ви в службата или вашия бизнес. Неблагоприятен ден за финансовите отношения. Не давайте пари назаем. Не е време за това.

СТРЕЛЕЦ

Днес вие сте притеснени и превъзбудени. Но четвъртък няма да ви изненада с нищо неприятно, така че спокойно можете да се отпуснете и да изпълнявате ангажиментите си в обичайния ритъм. Причината за превъзбудата у някои Стрелци е в работата, където сте претърпели някаква злополука. Успехи ще имате в любовните контакти.

КОЗИРОГ

Днес вие сте много спокойни външно, но при повечето Козирози са налице скрити притеснения относно работата. Нищо страшно няма, успокойте се, защото негативните мисли ще ви направят твърде мрачни сега. Добри контакти предлага четвъртък, които ще ви помогнат да вземете важно решение за бъдещето си. Възможна е нова връзка за някои.

ВОДОЛЕЙ

Силно е изразено вашето желание за движение и активността на мнозина ще бъде извън службата. В този смисъл успехите в общуването не подлежат на съмнение, но само онези, които имат делови характер. Личните ви разговори с приятели ще бъдат в известна степен затормозяващи. Ще ви бъдат потърсени пари на заем, но знайте, че ще забавят връщането им. Печеливша е позицията при обществени и професионални контакти.

РИБИ

В четвъртък успехите на Рибите ще бъдат изразителни. Има някои неудобства, които ще възникнат, и те се отнасят предимно към работата и професионалния ден. Много Риби са недоволни от заплащането на труда им, но не излагайте вижданията си сега на вашите работодатели. Моментът е крайно неподходящ, затруднението е голямо.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене