На вниманието на МВР и Прокуратурата : Измамник прибира големи суми от потребители на пелети в гоцеделчевско с фалшива обява

Десетки измамени потребители на пелети сигнализират  Топ Преса за извършена поредна измама на територията на общините Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча .

Вниманието на потребителите на пелети които бързат да усигурят топлото на семействата си  заради  чукащата на прага ни зима ,са   привлечени от обява публикувана в  сайта „Купувам и продавам в Гоце Делчев“според която Михаил Атанасов Стоянов продава изгодно, за 300 лева на тон дървесни пелети произведени в Сърбия.

В момента пазарът в региона изпитва глад за пелети  което автоматично насочва потокът  от купувачи към публикуваната обява и поръчките заваляват .

Измамникът се договарял , по банков път , за сигурност  желаещите да закупят пелети да му превеждат по 20 % от стойността на заявеното количество и така сметката на въпросният  Михаил Стоянов започнала да се пълни като никой  не получил  пелети в уговореният за доставка ден и час .

Днес в 15 часа в гоцеделчевското село Борово  е бил очакван да пристигне  обещаният от измамникът  тир с пелети, но и той не е пристигнал . Около уреченият час , превелият  сумата от 700 лева  клиент се обадил за да се информира към колко часа да очаква с хора за разтоварване на тира с пелетите, но веднага бил блокиран и от тогава ни вест ни кост от измамникът продавач на пелети .

Много са в последните дни измамените  хора от гоцеделчевският регион  заради  което ние от Топ Преса настояваме  отговорните институции МВР, Прокуратура и др.  да се самосезират своевременно  за да бъде установен  въпросният мошеник .

Предупреждаваме най- отговорно и жителите на региона да не се подвеждат по въпросната обява  за евтини пелети защото тя  е част от схема  за  измами  съобщават ужилени  които са категорични ,че подведените, нито пелети нито парите си  ще получат от измамникът който се представя като Михаил Атанасов Стоянов на чието име е банковата сметка която  поглъща парите на измамените хора .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене