За сумата от 200 000 евро футболната звезда Иван Макриев – Гунди продава семейната си вила на Попови ливади!

Ще се намери ли някой да му брои сумата от 200 000 евро? Футболистът Иван Макриев – Гунди от град Гоце Делчев, е обявил уникалното си планинско бижу – къщата за планинска почивка намираща се в курортното село Попови ливади, показа проучване на информационна агенция www.toppresa.com. Причината е неясна, но близки до семейството споделят, че звездата нямал намерение да продължи да поддържа нещо, която ползва един път в годината. Вилата беше построена преди повече от 4 години с парите на известният футболист, но стопанисвана и управлявана от бащата на Иван, който понастоящем е старши треньор на „Пирин“ – Гоце Делчев. Силите и средствата на семейството, обаче не стигнали да я поддържат и на Иван се налагало постоянно да дотира луксозното планинско имение. 

За са спасят имота от продажба преди години, семейството решило да дава вилата под наем, но и там срещнало проблема. Повече компании били нелоялни, непочтени в действията си и буквално са се гаврели със скъпите мебели и превръщали имоти в кочина. Налагало се доста чести ремонти след туристическата свинщина, което пак довело да издръжката на имота да натежи на семейството и на футболиста. Стигнало се до единственото решение – вилата да се продаде. Сумата за която е обявена е 200 000 евро, а семейството сасе доверили на престижгна международна компания за продажбата организиране от на бъдеща сделка. Слуховете в  града носят, че Гунди не се доверил на местна агенция за имоти заради лошия имидж и факта че лъжели с комисионните.

Ние не разбираме от цени и имоти в дълбочина, но сами можете да се убедите че вилата е истинско бижу.  Елегантна горска вила разположена на тихо и спокойно място в местността Попови ливади (Папаз Чаир) в красивата Пирин планина, на 15 км. от Гоце Делчев, на 65 км. от Банско и на 115км. от Кавала. Вилата е изградена  изцяло от екологични материали като преобладават естественият камък и дърво, предаваща уникална планинска атмосфера, със собствен стил, излъчваща уют, накратко – собствен рай. Има парко места за 3 коли, голям озеленен добре поддържан двор- около 800 кв м, външно барбекю и странична пристройка, завършен с масивна ограда.

Вилата е двуетажна и се състои от:

   Първи етаж: просторна дневна с 5 метра висока камина, кухня и трапезария, две спални, баня с тоалетна.

   Втори етаж: просторна спалня с баня и тоалетна.

Мебелите в дневното помещение са  от масивна дървесина, закупени от антикварен магазин. Диваните са от естествена кожа и дъбови обкови, масата за хранене със столовете към нея са също от дъб, с майсторски клас дърворезба и кожа. Осветлението е изработено от ковано желязо, от именит майстор ковач. Подовата настилка е високо качествен ламиниран паркет, кухнята е изработена от масивен дъб с черен гранитен плот напълно оборудвана. Вилата разполага с локално парно отопление – котел от висок клас на пелети и дърва. Въпреки изключително модерната и визия и съвременни удобства, специалистите по имоти са убедени че трудно може да се продаде на тази цена. За 200 000 евро човек може да си купи същата вила на брега на Бяло море, пет апартамента на Черно море, дори два хотела на Пампорово.Който и да прояви интерес към имота то със сигурност ще се говори за пазарлък, още повече че Попови ливади не се развива и се наложи закон незаконна вилна зона, опасан с фургони и външни тоалетни, нетипично място за такава вила.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене