Вестник Градът днес: Куне, 5000 на площада – 250 гласа в Гоце Делчев и общината. Какво правим?

Mature Caucasian Man Scratching HeadЕ, признавам си, Кунето вече ме ядоса. Гледах я онзи ден по една телевизия, как за пореден път искаше да беси „лъжливите журналисти“ заради серия публикации в ПИК, Уикенд, Топ Преса и редица сайтове и ми докипя. Не защото се чувствам от тези – кандидатите за бесене, ами защото дамата на Гоце мина границата на манипулациите и „болезнената“ си доброта. Темата за интервюто беше пълният провал на партията й АБВ на изборите. Първанов с помощта на Кунето се канеше да вкара трима евродепутати, а налице остана само общият им брой – тъп нула.
И вместо да се скрие под малката си шапчица на русата главица, госпожа Чакърдъкова се изтипоса сама по телевизията и взе да обяснява колко ни съжалява нас, народа, щото не сме знаели за кого да гласуваме. Това оставям на ваша преценка, уважаеми читатели. Нещото, на което искам да обърна внимание в днешния брой на моята рубрика, е цифрата 250. Само 250 човека от Гоце Делчев и общината се хванаха на куката на Кунето и гласуваха за АБВ. Пълен площад с над 5000 зрители по времето на турнето й „Да съхраним Българското“, а от тях няма и един процент, който да е решил да гласува за нейната партия.
Какъв е изводът, който можем да си направим от казаното дотук? Аз бих го посочил с един въпрос – кой лъже? Този, който разправяше от медия на медия, от вестник на вестник, как Първанов е новият месия и спасител на България. Този, който правеше концерти под мотото да съхранява българското с идеята да прави кампания на АБВ или този, който от месеци наред пишеше в своите коментари, че Кунето ще се провали в политиката, че политиката не е за нея и че влизането й в АБВ ще е груба грешка за кариерата и. Цифрата 250 дава точен отговор на тези въпроси. Пълен резил.

ЪНДЪГРАУНД

В- Стаменов

Калаж- Иномир

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене