Откриха мумия на извънземно в Германия

извънземно

Съществото е намерено близо до мястото, където се появи мистериозния диск от Небра

3600-годишна мумия на предполагаемо извънземно беше открита близо до Небра, Германия. Съществото е намерено в Северна Германия, близо до мястото, където през 2001 г. е открит и мистериозният диск от Небра.Находката прилича на хибрид между човек и странно същество, чиято възраст по първоначална информация се изчислява на около 3 хил. години. Самата мумия на предполагаемото извънземно е с размери 91-106 см и първоначалният ѝ оглед не констатира наличие на репродуктивни органи.

Дискът от Небра пък е открит през юли 2001 г. в провинция Саксония-Анхалт и представлява най-древното изображение на небесния свод, откривано до този момент в света. Изследване с радио-карбонов анализ показва, че възрастта на уникалната находка е около 3600 г. и се приема, че тя е част от разпространената в древността практика да се заравят различни предмети, за да се измоли по този начин благоразположението на боговете.

Самият диск е с диаметър около 30 см и тегло 2 кг. По повърхността му има златни орнаменти, отразяващи нощното небе, Плеядите, две хоризонтални дъги, а така също и две изображения, едното от които е или на Слънцето, или на пълнолуние. Предполага се, че е изобразено слънчево или лунно затъмнение. 

www.blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене