Ченгета под прикритие арестуваха в Солун известен петричанин с голямо количество наркотици!

Задържаният К. Атанасов, брат на общински спец, се сби миналата година с 41-годишен, сбутаха се и при падането човекът издъхна, седмица по-късно блъсна пешеходка, има множество кримипрояви.

Само преди няколко дни в гръцкия град Солун с голямо количество наркотици е заловен петричанинът Кирил Атанасов. Това научи ексклузивно struma.com. Спецполицаи направили капан на петричанина и той е заловен в момент на предаване на наркотичното вещество на двама гръцки граждани.

Според запознати Атанасов неколкократно е преминавал у съседите с дрога и е бил обект на наблюдение от страна на гръцката полиция. В деня на ареста му той имал среща с купувачите, които се оказали ченгета под прикритие. Кирил предал 1 килограм хероин, но бил закопчан. Ще бъде съден по бързата процедура. Новината се разпространява под сурдинка сред кримиконтингена в Петрич, за ареста се знаеше и в местната полиция, но все още няма изпратено официално писмо..

Припомняме ви, че Кирил Атанасов е брат на общински служител. Той е известен с криминалните си прояви. Само преди една година, той бе задържан от петричките полицаи, пред Нон-стоп „Емполи“ на ул. „Рокфелер“, когато Атанасов се сби в заведението и при бутането и боя 41-годишният му опонент Иван Петров падна на тротоара и смъртоносно удари главата си. После блъсна с таксито си пешеходка на пътека възрастна жена, която се отърва с леки травми.

Към момента петричанинът Атанасов е в ареста в Солун.

Петя Иванова

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене