Криминално проявен посегнана синдикалния лидер на РУ-Петрич и един от шефовете на КАТ, Адриано Георгиев! С два юмрука в лицето, пред свидетели в паркана кв. „Поляните“, го нокаутира

Криминално проявен петричанин нокаутира един от шефовете на КАТ –Петрич и синдикален лидер на петричката полиция офицер Адриано Георгиев в парка на квартал „Дълбошница“, пред десетки свидетели. Инцидентът със ст. инспектор Георгиев станал след направена забележка от негова страна на тийнейджър, управляващ скутер на оживено място в парка на квартал „Дълбошница“, в час, когато майки с деца разхождали децата си в колички. Инспекторът от КАТ –Петрич, Адриано Георгиев в качеството си на длъжностно лице направил забележка на младежа със скутера, да кара извън парка и да намали скоростта, поради оживеното място с майки, разхождащи децата си в парка. Младежът, възприел направената му забележка от шефа на КАТ и синдикален лидер на петричката полиция, като заплаха, и сигнализирал на баща си, който в квартала е познат, като криминално проявен.

Кримката, пристигнала в парка, и с два юмрука в лицето, нанесени директно в лицето на известния катаджия, защитил детето си, което едва не прегазило движещите си в този час майки с колички и деца в парка на вторият по големина квартал в Петрич.

Колеги на катаджията го подкрепят, в опита му да осъди нападателят си, и са готови да свидетелстват в негова полза пред съда.

Офицер Адриано Георгиев е сред малкото останали борбени служители в системата на МВР, който отстоява правата си и тези на колегите си в двата участъка –РУ, и РГУ- Петрич.
Пожарна безопасност в Петрич имат свой синдикален представител, но и той е солидарен с бития си колега, който е предявил съдебен иск спрямо побойника.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене