ХОРОСКОП ЗА 2 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН

Неделя ще съз­да­ва неп­ри­я­т­нос­ти за мно­зи­на от Овен. Глав­на­та при­чи­на за то­ва се оказ­ва не­се­ри­о­з­но­то ви от­но­ше­ние към слу­жеб­ни­те за­дъл­же­ния. Не е из­к­лю­че­но да въз­ник­нат край­но труд­ни за раз­ре­ша­ва­не проб­ле­ми. Ня­кои от вас са се на­гър­би­ли с мно­жес­т­во фи­нан­со­ви за­да­чи, за раз­ре­ша­ва­нето им ще ви по­мог­не ак­тив­ност­та ви.

ТЕЛЕЦ

Вие се пре­то­вар­ва­те с ра­бо­та в неделя и та­зи неп­ра­вил­на пре­цен­ка за въз­мож­нос­ти­те ви оп­ре­де­ле­но во­ди до по­ло­вин­ча­ти ре­зул­та­ти. На пол­зот­во­рен па­ри­чен ден мо­же­те да се на­дя­ва­те са­мо по пъ­тя на де­ло­ва­та ак­тив­ност. Пъ­ту­ва­щи­те ще се рад­ват на ус­пех и при­до­бив­ки. Въз­ник­ват проб­ле­ми в ин­тим­ни­те вза­и­мо­о­т­но­ше­ния.

БЛИЗНАЦИ

Дневните ха­рак­те­рис­ти­ки в неделя при­те­жа­ват всич­ки по­ка­за­те­ли за високи ус­пехи. Ве­ро­я­т­ност­та тя дейс­т­ви­тел­но да пре­ми­не та­ка е мно­го го­ля­ма, но то­ва за­ви­си от са­ми­те вас. Из­г­леж­да­те ста­бил­ни и с до­бър про­фе­си­о­на­лен из­раз. По­ло­жи­тел­ни­ят раз­вой в де­ла­та ви ня­ма да за­къс­нее, но тряб­ва по­ве­че да ра­бо­ти­те.

РАК

Ус­пе­шен ще е неделя за Ра­ци­те, но шан­сът ви за де­ня не ви да­ва пра­во­то, че всич­ко през де­ня ще бъ­де ус­пеш­но от са­мо­се­бе си. Из­к­лю­чи­тел­но важ­но за вас е да за­па­зи­те в тай­на не­ща­та, с ко­и­то ще бъ­де­те ан­га­жи­ра­ни. Ина­че ще пос­лед­ват проб­ле­ми, ко­и­то мно­го труд­но ще ре­ши­те. Кон­так­ти­те ви днес са сил­но на­ру­ше­ни.

ЛЪВ

Неделният ден ще бъ­де ус­пе­шен, тъй ка­то по­ве­че­то от вас днес ще ра­бо­тят над въз­мож­нос­ти­те си. Енер­гич­ни и ак­тив­ни сте, ко­е­то ви да­ва пра­во да се на­дя­ва­те на ус­пех. За съ­жа­ле­ние то ня­ма да се про­я­ви в сфе­ра­та на фи­нан­си­те, как­то и за па­рич­ни пе­чал­би. Па­зе­те се от из­ма­ми, не е из­к­лю­че­но да въз­ник­не та­ка­ва по па­ри­чен въп­рос.

ДЕВА

Де­ви­те са об­ре­ме­не­ни от мно­жес­т­во проб­ле­ми, с чи­е­то раз­ре­ша­ва­не тряб­ва да се за­е­мат през де­ня. Най-важ­ни са оне­зи, ко­и­то имат об­щес­т­ве­но зна­че­ние или са свър­за­ни с об­щес­т­ве­ния ви жи­вот. Труд­нос­ти­те при биз­нес­ме­ни­те са свър­за­ни със съд­руж­ни­ци­те им. В служ­ба­та про­фе­си­о­на­лиз­мът е за­си­лен и има пред­пос­тав­ки за пе­чал­ба.

ВЕЗНИ

Неделя е при­я­тен ден и ще ви до­не­се къс­мет. То­ва оба­че не се от­на­ся до ра­бот­ния ден, къ­де­то ще ви се на­ло­жи да дейс­т­ва­те енер­гич­но. Из­бяг­вай­те кон­ф­лик­ти­те с ко­ле­ги или ко­мен­тар по въп­ро­си, ко­и­то не ви за­ся­гат лич­но. В лю­бов­ните от­но­ше­ния се за­бе­ляз­ват раз­ног­ла­сия, ко­и­то днес без осо­бе­ни уси­лия мо­же­те да от­с­т­ра­ни­те.

СКОРПИОН

В неделя Скор­пи­о­ни­те се де­лят на две гру­пи. Ед­ни­те са дос­та енер­гич­ни и ще бъ­дат дейс­т­ве­ни по мно­го пла­но­ве. Дру­ги­те от вас не се ха­рак­те­ри­зи­рат с доб­ро здра­ве за мо­мен­та и де­нят им ще пре­ми­не мъ­чи­тел­но. В служ­ба­та ед­ва ли ще въз­ник­нат проб­ле­ми, раз­лич­ни от нор­мал­но­то де­ло­во все­кид­не­вие.

СТРЕЛЕЦ

Тру­ден ще бъ­де неделя за Стрел­ци­те. Обик­но­ве­но по­ве­че­то от вас над­це­ня­ват въз­мож­нос­ти­те си и се зах­ва­щат с ра­бо­та, ко­я­то ня­ма да мо­гат да из­вър­шат. От то­ва ще пос­лед­ват се­ри­о­з­ни проб­ле­ми, ко­и­то дъл­го вре­ме ня­ма да съ­у­ме­е­те са­мос­то­я­тел­но да раз­ре­ши­те. От­де­ле­те по­ве­че вни­ма­ние на се­мей­ни­те от­но­ше­ния.

КОЗИРОГ

От де­ло­ва глед­на точ­ка неделя е мно­го до­бър ден за Ко­зи­ро­зи­те. Ос­вен по­зи­тив­но­то раз­ви­тие на про­фе­си­о­нал­ния ден мо­же­те да се на­дя­ва­те на под­к­ре­па от стра­на на ше­фо­ве­те. То­ва се от­на­ся до ва­ши но­ви идеи или из­вес­т­ни ис­ка­ния, ко­и­то ще пре­дя­ви­те. При вас въз­мож­ност­та за пе­чал­би е за­си­ле­на.

ВОДОЛЕЙ

В неделя Во­до­ле­и­те мо­гат да се на­дя­ват на ус­пе­хи, за­що­то де­нят им е из­пъл­нен с къс­мет. То­ва е яр­ко из­ра­зе­но във връз­ка с ва­ши­те де­ло­ви за­ни­ма­ния. Труд­нос­ти­те се от­на­сят към въп­ро­си, свър­за­ни с фи­нан­си. На труд­нос­ти ще се на­тък­не­те при пъ­ту­ва­не. Об­с­та­нов­ка­та в до­ма е на­е­лек­т­ри­зи­ра­на.

РИБИ

За Ри­би­те неделя не е мно­го при­я­тен ден, в мно­го слу­чаи то­ва се дъл­жи на здра­вос­лов­ни на­ру­ше­ния и фи­зи­чес­ка от­пад­на­лост. Ня­кои от вас имат да раз­ре­ша­ват важ­ни со­ци­а­л­ни проб­ле­ми. Ра­бот­ни­ят ден ще из­п­ра­ти мно­зи­на на път, но ед­ва ли ще съ­у­ме­е­те за един ден да се спра­ви­те с пред­с­то­я­щи­те де­ла.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене