ХОРОСКОП ЗА 31 АВГУСТ

ОВЕН

Днес върху Овните силно действа тенденцията за крайности в поведението, което не във всички случаи води до желания успех. Напрежението, което ще създадете между вас и околните, може да се превърне в открита конфронтация, завършваща със сблъсък.

ТЕЛЕЦ

Вашите интереси днес значително превишават възможностите, с които разполагате сега. В петък финансовият успех е валиден за Телците, но на някои от вас ще се наложи да проявят повече твърдост в деловите отношения, за да се осъществят. Не подценявайте и не омаловажавайте ролята на дипломатичността. С решителност и дипломация вървите към успеха.

БЛИЗНАЦИ

Много трудно ще успеете днес да повлияете положително в развоя на вашите дела, а почти невъзможно се оказва осъществяването на финансов замисъл. Днес изобилстват препятствия и отношението на околните към вас ще оцените като злонамерено.

РАК

Неправилната оценка на ситуацията около вас сега и упорството, което някои от вас проявяват, ще ви доведат до загуби. Необходима е повече гъвкавост. В петък за някои от вас се извършва тотална промяна в живота им, обхващаща както външната, така и вътрешната сфера на вашата човешка и индивидуална същност.

ЛЪВ

В приповдигнато настроение сте и напълно ви е завладяло и някои от вас ще проявят днес голяма неангажираност към делови и лични проблеми. Петък би могъл да завърши с придобивка за Лъвовете, но трябва с настойчивост да действате по дневните си задачи. Сериозен проблем ще бъдат срещите ви днес и е много вероятно да ги пропуснете.

ДЕВА

Петък ще оправдае вашите надежди за печалба, но това не означава стопроцентова сигурност. Денят носи изненади, които при по-лабилните от вас могат да доведат до загуби. Усетът ви на бизнесмени е изразителен сега, а твърдостта и търпението, с които се отличавате във вторник, ще помогнат на мнозина правилно да се ориентират.

ВЕЗНИ

Доста лош е за вас този ден, което по всяка вероятност се дължи на личното ви усещане. Не е изключено причината да е здравословна. Някои от вас ще се опитат да подобрят лошото си настроение чрез по-голямо харчене, но освен че няма да подобри настроението ви, то ще се отрази неблагоприятно и на джоба ви. Не взимайте прибързани решения.

СКОРПИОН

Петък е определено печеливш ден за вас и печалбата е финансова. Може би размерът й няма да отговаря на очакването, но онова, което сега не сте успели да получите, ще стане по-късно. Плодотворни контакти ще имат мнозина от вас, както и възможности за осъществяване на добри идеи. Някои от вас усилено се готвят за път.

СТРЕЛЕЦ

Доста еуфорични сте днес и с явно нежелание за какъвто и да било делови или трудов ангажимент. Мнозина дори ще бъдат страшно разгневени, че сега трябва да се справят с определени задачи. Денят предоставя добри възможности за контакти и за някои от вас те ще бъдат особено полезни. Предпочитанията на мнозина са към любовни контакти.

КОЗИРОГ

Две са тенденциите, които днес влияят на Козирог. В единия случай са налице повишено безпокойство, страсти и страдания, които биха могли да ви доближат до жестокост. А в другия – едно безспорно добро влияние, съчетано с ползотворни срещи, много планове и контакти за осъществяването им. Днес не бихте могли да се справите с административни задачи.

ВОДОЛЕЙ

Доста приветливи сте днес и с изразителна жизнеспособност. Денят предоставя много добри възможности за вашата професионална изява, за контакти или срещи с приятели и успешни операции в бизнеса. Въпреки това някои от вас ще проявят нетактичност в определени моменти и по този начин да си затворите важна “врата”, която определено е вашето бъдещо развитие.

РИБИ

Преобладава лошо настроение и понижено самочувствие при Рибите, но петък не е отрицателен ден за вас и в много отношения ви гарантира успехи. Може да ги имате в професията или в действия, свързани с пари. Не по-малък успех ще имате в делови контакти с приятели или в обществото. Действайте без колебание, смело! Не се притеснявайте, ще вземете ново решение.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене