Мега-звездите „Сребърни крила“ ще разтърсят сцената в Симитли на празника на града

Гвоздеят на музикалната програма в Симитли ще бъдат легендарната група „Сребърни крила“. Уникалната група от 80-те и 90-те години ще свири и пее зa настроението на всички гости и приятели на празника на град Симитли. Празненствата на 8-ми септември, когато православната църква чества Малка Богородица, община Симитли отбелязва празника на града.
Още рано сутринта празникът ще започне с тържествена Света литургия в храм “Рождество на Пресвета Богородица” в град Симитли. На обяд ще бъде раздаден и курбан за здраве в двора на храма.
От 18.30 часа е предвидено тържествено шествие, водено от мажоретен състав, на което ще бъде отдадена почит на паметника на падналите за Освобождението на Симитли.
Там представители на общинска администрация, общественици и граждани ще положат венци на признателност, ще преклонят глава пред паметта на героите- освободители. Веднага след това, след вдигането на знамената на стадион„Септември” в центъра на града, ще започне и музикалната програма. Поради ремонтните дейности на централната градска част, големия празник на град Симитли ще бъде на стадиона в града.
Участие в програмата ще вземат : Ансамбъл „Веселие” – ръководител Любомир Марянски, Танцов състав към Народно читалище „Св.Климент Охридски-1922” – ръководител Кирил Бельов, Детска певческа група към Народно читалище „Св.Климент Охридски-1922”- ръководител Ели Боянска, Мажоретен състав към Народно читалище „Св.Климент Охридски-1922”- ръководител Калина Марянска, Дискобалет към Народно читалище „Св.Климент Охридски-1922” – ръководител Калина Марянска, Мажоретен състав към СУ „Св.св.Кирил и Методий” – ръководител Мария Дюлгерска,
Мъжка фолклорна група „Изворите” към Народно читалище „Св.Климент Охридски-1922” и Мъжка певческа група „Веселие”. Приятелят и любимец на симитличани Иван Дяков и фолклорната певица Снежина Андреева, ще вдигнат градуса на настроението с фолклорните си изпълнения. Хитът в поп музиката- Тита ще „Къса“ всички задръжки за всички тийнейджъри и любители на нейната музика. Поп-фолк изпълнителката Джена ще огласи стадиона в Симитли с любимите песни на стотици.
Веселбата и шоуто са гарантирани, заповядайте да направим празника на Симитли още по-пъстър и приятен.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене