Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов: Бихме БСП и в Кюстендил

Мая Манолова я бих в Кюстендил. Какво трябва да се случи, за да признаят управляващите, че не са за тези места? Орешарски, компания, седнали сте на чужди места. Би трябвало вече да са си подали оставката. Какви задачи Орешарски ще даде на неговите си министри, като е нелегитимен. Няма морално право да влиза в тази сграда. С какви очи Мишо Миков би се качил на трибуната, когато никога не е спечелил избор?, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на пресконференция, на която коментира изборните резултати.

Късметлии! Илиян Пендурков от Сандански удари 100 000 лв. от лотарията: Разревах се, жена ми мислеше, че сме каръци

Двама късметлии от Югозапада спечелиха 100 000 лв. и нова кола в рамките на няколко дни. Илиян Пендурков от Сандански удари 100 000 лева от „Национална лотария“. Късметлията е гладач в шивашка фирма и си купил три билета. Вторият се оказал печеливш. „Разревах се, започнах целия да треперя, трябва да се изпита такова нещо“, сподели той пред Захари Бахаров, който му занесе наградата в село Илинденци. Съпругата на Илиян с разтреперен глас сподели: „Не можах да повярвам, ние сме си каръци малко.

Абитуриентите от математическата паралелка на съпругата на бившия зам. областен управител Олег Велинов – Силвия, станаха отличници на дупнишката Гимназия „Хр. Ботев” с успех 5,93

Абитуриентите от математическата паралелка на Силвия Велинова са отличниците на випуск 2012 на Гимназия „Христо Ботев” в Дупница. Класът на съпругата на бившия зам.-управител на Кюстендилска област Олег Велинов завърши първия срок с успех 5,93, сега очакват шестици от матурите по математика.

Трети неудачен избор на наемател: Дупнишката бизнесдама Даниела Любенова се отказа 3 г. предсрочно от стопанисването на ЮЗУ барчето, рекордните 17 760 лв. на месец непосилни

Дупнишката бизнесдама Даниела Любенова се отказа 3 г. предсрочно от стопанисването на университетското барче в Първи учебен корпус на ЮЗУ в Благоевград. От няколко дни заведението в най-големия корпус на университета е запечатано. Миналата година през месец май дупнишката фирма „ДАН Консултинг“ ЕООД с управител Д. Любенова спечели търга за отдаване под наем на университетското барче с рекордно предложение за 17 760 лв. на месец.

Над 300 дупничани спаха с бюлетините по пейките в Кюстендил, изнервени и измръзнали отсякоха: Никога повече няма да се занимаваме с избори, колежката Теодора припадна, губернаторът Каракашки – никакъв не се яви

Над 300 представители на избирателните секции от Дупница спаха по пейките в Кюстендил, докато чакат реда си да предадат бюлетините от евровота. Заради 3-часовото висене пред областната администрация дупничанката Теодора припадна в ръцете на един от полицаите.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене