Кандидатката за «Мис Плеймейт», студентката по право в Благоевград Вероника Никифорова:Черната Златка ми е като мъж

КОЯ Е ТЯ?

Вероника Никифорова е една от 11-те претендентки за тазгодишната титла „Мис Плеймейт“. Родената в Пер­ник мадама има огромни силиконови гърди и е гласе­на за една от фаворитките в конкурса.

През миналата година Никифорова се окичи и с провокативната титла „Мис Силикон“.

Сексапилната Вероника учи право в Благоевград и вече е трети курс.

– Вероника, защо решихте да участвате в конкурса „Мис Плеймейт“?

– От 2-3 години се замислям дали да участвам. Най-накрая вече се наканих. Събрах и сила (смее се). Участвам зара­ди самата тръпка.

– С какво превъзхождате останалите участничките и защо заслужавате победата най-много?

– Аз съм на сексапилната от всички участнички. Имам и най-големите гърди. „Плей­мейт“ е като другите конкур­си, тук се търси просто сек­сапилът в жената. А аз имам най-много от него.

– Много хора не взимат плей­мейтките на сериозно. Казват, че не са умни, че са златотър­сачки. Как ще им отговорите?

– Това, че хората си мислят, че сме златотърсачки, не мо­жем да им затворим устите. Всеки има право на мнение. Аз знам за себе си, че не съм такава.

– В гърдите си имате 800 кубика силикон. С какво ви помагат огромните гърди?

– Не ми помагат на мен, а на този, който е с мен. Силиконът, който имам в гърдите си, ми е достатъчен. Няма да си сла­гам повече.

– Тренирали сте таекуондо. Използвали ли сте уменията си на улицата?

– Като по-малка, да. Имало е такива случаи, в които се е нала­гало да показвам уменията си. Тре­нирам шест годи­ни и научих доста неща. Наскоро не ми се е налагало да използвам уда­ри и хватки.

– Учите право. За това ли сте мечтали като мал­ко?

– Мечтая да съм съ­дебен из­пълнител или нота­риус. Тази работа по­вече ми ха­ресва. Не се виждам като адво­кат. Просто това не е за мен.

– Какво е мнение­то ви за съдебната реформа у нас?

– Ще го кажа по най-простия начин, защото, когато темати­ката е много сложна, помага да започнеш от основите. Съдебната реформа за мен означава политици и прес­тъпници да влязат в затвора. В обществото ни все повече

се говори за съдебната ре­форма. Истината е, че този жизнен праг пред развитието на страната се превръща в заложник на личностни кон­фликти и опити за политиче­ски платформи.

– Какво работите и пречи ли ви работата на ученето?

– В момента не работя. По­чивам си лятото и от есента почвам с лекциите. Миналата година изкарах стаж в община Благоевград. Това много ми помогна.

– За какво мечтаете?

– Мечтая за здраве и много успехи.

– Вие сте от Перник, а там се славят с буйния си нрав. Удря­ли ли сте някого с винкел на­пример, както често се казва в редица вицове?

– (Смее се.) Не, нямам вин­кел. Хората в Перник не сме изобщо такива, каквито ни представят. Много сме добри и мили.

– Как прекарвате свободно си време?

– Излизам с приятелки в мола или някъде на спа. Мои­те дружки са доста луди и за­бавни. Никога не ми е скучно. Винаги измисляме интересни начини, за да се забавляваме и да ни е приятно.

– Има ли табута за вас в се­кса?

– Категорично не. Няма табу­та в секса за мен.

– С какво може да ви спече­ли един мъж?

– С отношението към мен. Той трябва да се държи мило. Да знае какво има и да не го изпуска. Да е взискателен. Трябва и да знае как да ме на­прави щастлива.

– Предлагали ли са ви секс за пари?

– Да, предлагали са ми. То на всяка ху­бава жена мисля, че предлагат. Но не съм приемала, естествено.

– Фики или Берба­тов, кой ви е по-сим­патичен?

– Нито един от двамата не е мой тип. Не си падам и по известни лично­сти.

– Умен и беден или прост или богат, кое предпочитате?

– Нормален, в никакъв слу­чай прост. Разбира се, с фи­нансови възможности. Жени­те, които се правят на скромни и казват, че не искат богат мъж – лъжат. Всички искат жи­вотът да им е уреден.

– Размерът има ли значе­ние?

– Не, няма. За мен е важно е качеството.

– Има ли мъж до вас?

– Не, в момента сериозен мъж до себе си нямам. Май не останаха такива, което да зна­ят какво искат. Поради тази причина съм свободна и търся мъжа на мечтите си.

– Преди време се заговори, че сте имали връзка с Динко, Ловеца на бежанци. Защо се разделихте, ако е имало нещо между вас?

– Не знам откъде е тръгнал този слух за мен и Динко. Даже не го познавам лично този мъж!

– Как се виждате след 10 го­дини?

– Семейна, с дете. Много искам да имам момче. Също така след време се виждам на хубава и стабилна работа. А вечер, като се прибера, да ме чака мъжът на мечтите ми.

– Наскоро Златка Димитро­ва обяви, че само тя, Николета и Златка Рай­кова ще ос­танат завина­ги известни след успеха си на „Мис Плеймейт“. Вие отгово­рихте на това доста агре­сивно. Какво е мнението ви за Черната Златка?

– Не я харесвам Златка Ди­митрова. Като мъж ми е ужас­на просто. Няма как тя да сла­га етикети кои плеймейтки са известни и кои не. Това не е сериозно.

Симеон Демирев

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене