Напрегнати двубои в VI Международен футболен турнир „Купите на Община Благоевград“

Напрегнати двубои и игра на световно ниво очакват почитателите на футбола. От 27 август / понеделник/ Благоевград отново ще бъде спортна столица с VI издание на Международен футболен турнир „Купите на Община Благоевград“. Официалното откриване на събитието е от 20.00 часа на площад „Македония“. По традиция, парад ще представи участниците и техните треньори.

Първият съдийски сигнал ще прозвучи на 28 август/ вторник/ от 09:00 часа на стадиона в село Рилци, където на терена ще се срещнат отборите на ПФК „ЦСКА“ и ОФК „Пирин“. Отборите на звездите, родени през 2004 година, ще играят с фиксирани часове- 09:00, 10:30, 17:30 и 18:40 часа на модернизираната спортна база в Рилци до четвъртък, включително. Елиминационната фаза, ще се проведе на 31 август/ петък/ с начало от 09:00 часа на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград.

На 1 септември/ събота/, само добрата игра на състезателите ще определи финалистите. За 7 и 8 място в турнира, футболната среща ще започне от 09:00 часа на стадион „Христо Ботев“.

Официалното закриване, на едно от най- успешните и устойчиви спортни събития в календара на Община Благоевград, ще започне от 22:00 часа. Много изненади и футболни страсти очакват всички почитатели на един от най- обичаните спортове в световен мащаб.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене