ПОТРЕСАВАЩ СКАНДАЛ! Умишлена вандалщина в сатовчанското село Долен! Удар по местен инвеститор, институциите крият?

Вандалски акт в сетовчанското село Долен. Неизвестни за сега извършители, влязоха вилняха, краха и трошиха в къщата за гости,  собственост на столичната фирма Ню Фаунд Идън ЕООД с управител Албена Гееоргиева. Сигналът дойде до информационна агенция www.toppresa.com от управителите на къщата и от застрахователната компания, в която е застрахован имота. „В случая има замесени институции. Полицията в Сатовча нехае.

Повечето хора в селото знаят, кой е извършителя но си траят…“ споделиха собствениците пред наш репортер. Откраднати им са радиаторите, мебелите са потрошени, ценостите в къщата също ги няма, съсипана е дограмата и дървените стъпала в къщата уникат.

Едната от версиите е, че вандалите са действали по „поръчка“ на конкуренти, понеже къщата за гости собственост на Ню Фаунд Идън ЕООД с управител Албена Гееоргиева е една от най- вървежните в селото. Според наши източници в село Долен, въпросните столични собственици са имали разправия с кметицата на селото, за която Топ Преса отдавна пише че може да напише учебник по „силов местен феодализъм“…

ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА СТАТИЯТА МОЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ В ПЕТЪК САМО И ЕДИНСТВЕНО ВЪВ ВЕСТНИК ТОП ПРЕСА – ЮГОЗАПАДНИЯТ ТАБЛОИД!

  • КОЙ И КАК СЕ ОПИТВА ДА ПОТУЛИ ВАНДАЛСКИЯ АКТ?
  • ИМА ЛИ ТУРСТИЧЕСКА МАФИЯ В ДОЛЕН?
  • ПОЛИЦАЙ ПЛАШАТ СОБСТВЕНИЦИТЕ С КАКВО И КАК – САМО В ПЕТЪК В НАЙ – ЧЕТЕНИЯТ ЮГОЗАПАДЕН ВЕСТНИК – ТОП ПРЕСА!
  • ОЩЕ ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ … СЪЩО В ПЕТЪК!
  • ПОЛИЦЕЙСКИ ШЕФ ОТИВА НА ….

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене